Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rozpędzone Ślimaki Warta Gorzów Wlkp.
trzema Tactiek 1-4-4-2
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Inworp. Faur met de inworp. Banaś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nigdelis de bal. Nigdelis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Piosik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mazza de bal. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Dragonias speelt de bal door. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Walczyński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Stoszek geeft de bal voor. Cigano is nu in balbezit. Cigano haalt uit met een fantastische trap. Samoladas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bazoer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 1:0

20e minuut.
Cousins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cousins geeft een hoge lob. Inworp. Banaś met de inworp. Faur geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nigdelis de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 1:1

27e minuut.
Stezhkoviy rent richting de bal. Stezhkoviy geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Faure neemt de hoekschop. Nigdelis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macaluso kopt de bal weg. Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Faure begaat een overtreding. Faure krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Faur heeft problemen om de bal te vangen. Faur geeft een hoge lob. Nigdelis kopt de bal weg. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Piosik geeft de bal voor. Cousins controleert de bal met de borst. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crisanti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Faur met een sublieme pass. Crisanti is nu in balbezit. Öztokay onderschept slim de pass. Öztokay schiet op doel. Moravský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 56%, Warta Gorzów Wlkp. 44%.
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 1:2

51e minuut.
Samoladas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dragonias de bal. Dragonias geeft een lange en hoge pass. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano draait met de bal, schiet en ... Bazoer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 2:2

55e minuut.
Cousins heeft problemen om de bal te vangen. Öztokay rent richting de bal. Mazza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öztokay raakt geblesseerd tijdens het duel. Öztokay zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 2:3

57e minuut.
Macaluso rent richting de bal. Macaluso passt de bal in één keer door. Dragonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonias geeft de bal voor. Zygmuntowski kopt de bal weg. Bazoer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Faur is nu in balbezit. Faur passt de bal in één keer door. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 2:4

82e minuut.
Eberle passt de bal met de wreef. Stoszek rent richting de bal. Stoszek passt de bal met de wreef. Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stezhkoviy onderschept slim de pass. Stezhkoviy geeft een lange en hoge pass. Cigano rent richting de bal. Cigano haalt uit met een fantastische trap. Bazoer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 59%, Warta Gorzów Wlkp. 41%.
FC Rozpędzone Ślimaki - Warta Gorzów Wlkp. 3:4