Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bielawy fc LZS Knapy
nowa6 Tactiek knp1
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50 gemiddelde waardering 52
good Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Băluş geeft een lange en hoge pass. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski geeft de bal voor. Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wziątka met een snelle inworp. Kulisz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki schiet op doel. Skoraszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Antonione rent richting de bal. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonione verovert de bal door een tackle van achteren. Antonione haalt uit met een fantastische trap. Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - LZS Knapy 0:1

27e minuut.
Băluş passt de bal zonder na te denken. Wziątka rent richting de bal. Dragomirescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragomirescu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dragomirescu met een sublieme pass. Păcală is nu in balbezit. Păcală geeft een lange en hoge pass. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski geeft een hoge lob. Skoraszewski bokst de bal weg.

32e minuut.
Băluş speelt de bal door. Brettschneider rent richting de bal. Kulisz onderschept slim de pass. Kulisz geeft de bal voor. Asprilla krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Złotnicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bielawy fc - LZS Knapy 1:1

35e minuut.
Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Ursuţ rent richting de bal. Wojtaszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wojtaszewski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wziątka geeft een hoge lob. Asprilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Udod rent richting de bal. Złotnicki onderschept slim de pass. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Skoraszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - LZS Knapy 2:1

40e minuut.
Silion rent richting de bal. Silion probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antonione de bal. Antonione schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 35%, LZS Knapy 65%.
bielawy fc - LZS Knapy 2:1

46e minuut.
Silion onderschept slim de pass. Silion probeert naar een medespeler te passen. Primieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonione onderschept slim de pass. Antonione schiet op doel. Kothencz bokst de bal weg.

50e minuut.
Păcală speelt de bal door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal in één keer door. Antonione rent richting de bal. Antonione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bielawy fc - LZS Knapy 2:2

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Antonione stond buitenspel. Băluş neemt vlug de vrije trap. Złotnicki heeft problemen om de bal te vangen. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Skoraszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - LZS Knapy 3:2

56e minuut.
Rantapelkonen kopt de bal weg. Primieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonione verovert de bal door een tackle van achteren. Antonione draait met de bal, schiet en ... Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bielawy fc - LZS Knapy 3:3

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silion met een snelle inworp. Păcală is nu in balbezit. Antonione onderschept slim de pass. Antonione haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Miś met een sublieme pass. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski speelt de bal door. Złotnicki rent richting de bal. Złotnicki haalt uit met een fantastische trap. Skoraszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Asprilla rent richting de bal. Asprilla met een sublieme pass. Złotnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnicki draait met de bal, schiet en ... Skoraszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - LZS Knapy 4:3

68e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion met een sublieme pass. Antonione bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonione haalt uit met een fantastische trap. Kothencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bielawy fc - LZS Knapy 4:4

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wziątka met de inworp. Kulisz is nu in balbezit. Kulisz geeft een hoge lob. Asprilla maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Păcală passt de bal met de wreef. Primieri speelt de bal door. Wojtaszewski speelt de bal door. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asprilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bielawy fc - LZS Knapy 5:4

77e minuut.
Wojtaszewski kopt de bal weg. Kulisz heeft problemen om de bal te vangen. Kolbusz is nu in balbezit. Asprilla onderschept slim de pass. Asprilla haalt uit met een fantastische trap. Skoraszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udod verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kolbusz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sybis kopt de bal weg. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel. Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kolbusz geeft een hoge lob. Silion is nu in balbezit. Păcală begaat een overtreding. Păcală krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bielawy fc 41%, LZS Knapy 59%.
bielawy fc - LZS Knapy 5:4