Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Knapy FC Dymitrów Duży
knp1 Tactiek 1_skrzydło
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Bielikowski onderschept slim de pass. Bielikowski passt de bal met de wreef. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bromba is nu in balbezit. Bromba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Skoraszewski met een harde bal richting middenveld. Bielikowski kopt de bal weg. Garus met een sublieme pass. Daar is Kozakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozakiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Brettschneider is nu in balbezit. Bielikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bielikowski passt de bal met de wreef. Bromba rent richting de bal. Bromba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mirga met een sublieme pass. Garus geeft de bal voor. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Skoraszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Knapy - FC Dymitrów Duży 0:1

17e minuut.
Brettschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bielikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bromba de bal. Bromba haalt uit met een fantastische trap. Skoraszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratajczyk rent richting de bal. Udod legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Udod krijgt een gele kaart. Ratajczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ratajczyk neemt zijn aanloop. Skoraszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz geeft de bal voor. Ratajczyk springt en kopt de bal. Paal!

26e minuut.
Namięta is nu in balbezit. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Namięta. Namięta krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Garus controleert de bal met de borst. Sybis onderschept slim de pass. Micciche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micciche krijgt een gele kaart. Sybis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ursuţ met een snel genomen vrije trap. Antonione maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Knapy 63%, FC Dymitrów Duży 37%.
LZS Knapy - FC Dymitrów Duży 0:1

54e minuut.
Garus heeft problemen om de bal te vangen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Antonione is nu in balbezit. Antonione schiet op doel. Ruszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Brettschneider de bal onder controle te krijgen. Antonione rent richting de bal. Namięta is nu in balbezit. Antonione onderschept slim de pass. Antonione draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bielikowski speelt de bal door. Bromba rent richting de bal. Bromba speelt de bal door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Skoraszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Inworp. Sybis met een snelle inworp. Ursuţ speelt de bal door. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Garus onderschept slim de pass. Garus geeft een lange en hoge pass. Udod heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Skoraszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Knapy 56%, FC Dymitrów Duży 44%.
LZS Knapy - FC Dymitrów Duży 0:1