Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padstow Rovers COLNE FC
Flat 1 Wing Tactiek euro
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 60.6
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


17e minuut.
Cisak rent richting de bal. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Donets rent richting de bal. Güneşoğlu onderschept slim de pass. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Bonvegna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubáč rent richting de bal. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cisak zal de hoekschop nemen. Kubáč springt en kopt de bal. Bonvegna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Domicolo kopt de bal weg. Sheringham geeft de bal voor. Karpan is nu in balbezit. Minev verovert de bal door een tackle van achteren. Minev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Foden met een sublieme pass. Dyer met een sublieme pass. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - COLNE FC 1:0

43e minuut.
Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden passt de bal zonder na te denken. Sheringham probeert naar een medespeler te passen. Minev rent richting de bal. Minev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padstow Rovers 42%, COLNE FC 58%.
Padstow Rovers - COLNE FC 1:0

46e minuut.
Ntasios speelt de bal door. Răducanu rent richting de bal. Răducanu geeft de bal voor. Kubáč rent richting de bal. Kubáč schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pellegrino met een snelle inworp. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu passt de bal met de wreef. Güneşoğlu rent richting de bal. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Inworp. Carroll komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Dyer rent richting de bal. Dyer speelt de bal door. Carroll is nu in balbezit. Minev rent richting de bal. Minev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - COLNE FC 2:0

58e minuut.
Răducanu speelt de bal door. Kubáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan met een sublieme pass. Daar is Kubáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubáč draait met de bal, schiet en ... Bonvegna bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matrix komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Karpan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coltraro met een snelle inworp. Foden geeft een lange en hoge pass. Carroll krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minev is nu in balbezit. Minev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - COLNE FC 3:0

64e minuut.
Bucălată geeft de bal voor. Daar is Cisak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisak met een sublieme pass. Kubáč is nu in balbezit. Kubáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Karpan is nu in balbezit. Karpan geeft de bal voor. Domicolo kopt de bal weg. Cisak kan de bal niet met de borst controleren. Cisak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matrix bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvegna speelt de bal door. Klungelig pakt Domicolo de bal. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribas komt het veld opgelopen. Dmowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padstow Rovers 51%, COLNE FC 49%.
Padstow Rovers - COLNE FC 3:0