Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunarea Gruia Los Trios Sudamericanos
cioly2 Tactiek normal 3
40% Balbezit 60%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.8 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


11e minuut.
Klungelig pakt Zabłocki de bal. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Papadopol heeft problemen om de bal te vangen. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga schiet op doel. Aita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hampejz met een sublieme pass. Stoch is nu in balbezit. Stoch passt de bal in één keer door. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. Aita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brzeżański zal de hoekschop nemen. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga schiet op doel. Aita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Brzeżański geeft een lange en hoge pass. Ceauşescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paraíba de bal onder controle te krijgen. Hampejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampejz haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ceauşescu passt de bal in één keer door. Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki met een sublieme pass. Hampejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampejz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hampejz geeft een hoge lob. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański passt de bal in één keer door. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stoch met een sublieme pass. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga draait met de bal, schiet en ... Papadopol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - Los Trios Sudamericanos 0:1

44e minuut.
Brzeżański passt de bal zonder na te denken. Zabłocki speelt de bal door. Hampejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampejz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - Los Trios Sudamericanos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Gruia 60%, Los Trios Sudamericanos 40%.
Dunarea Gruia - Los Trios Sudamericanos 0:2

49e minuut.
Paraíba met een snelle inworp. Hoàng Mạnh is nu in balbezit. Hoàng Mạnh geeft een hoge lob. Kehrli krijgt zijn hoofd ertegen. Murawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - Los Trios Sudamericanos 1:2

56e minuut.
Pittaluga rent richting de bal. Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeżański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brzeżański krijgt een gele kaart. Stelzer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stelzer kan niet meer verder spelen. Grzywa komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aita trapt de bal weg. Sewera speelt de bal door. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki geeft een lange en hoge pass. Pittaluga maakt een snoekduik en kopt de bal. Aita bokst de bal weg.

72e minuut.
Zabłocki met de inworp. Sewera probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański geeft een hoge lob. Pittaluga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Murawski probeert naar een medespeler te passen. Hampejz kopt de bal weg. Zabłocki is nu in balbezit. Zabłocki geeft een hoge lob. Pittaluga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Gruia - Los Trios Sudamericanos 1:3

81e minuut.
Kehrli probeert de bal aan de voet te houden. Juřena is nu in balbezit. Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stoch probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański speelt de bal door. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Hampejz rent richting de bal. Stoch is nu in balbezit. Met opzet legt Stachowiak zijn tegenspeler op de grond. Stachowiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Gruia 56%, Los Trios Sudamericanos 44%.
Dunarea Gruia - Los Trios Sudamericanos 1:3