Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsway Crystals Kingsley Athletic
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 20.7
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Rush is nu in balbezit. Rush passt de bal zonder na te denken. Dempsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard onderschept slim de pass. Lingard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rush kopt de bal weg. Daar is Farrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrell passt de bal in één keer door. Lingard is nu in balbezit. Lingard haalt uit met een fantastische trap. Keanе verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Beattie probeert naar een medespeler te passen. Farrell is nu in balbezit. Farrell passt de bal met de wreef. Lingard rent richting de bal. Lingard haalt uit met een fantastische trap. Keanе verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Southgate probeert naar een medespeler te passen. Best is nu in balbezit. Best speelt de bal door. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Kingsley Athletic 1:0

23e minuut.
Southgate met een sublieme pass. Lingard rent richting de bal. Lingard probeert naar een medespeler te passen. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell draait met de bal, schiet en ... Keanе verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Rush speelt de bal door. Beattie rent richting de bal. Beattie probeert naar een medespeler te passen. Farrell is nu in balbezit. Farrell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Farrell onderschept slim de pass. Farrell passt de bal zonder na te denken. Lingard is nu in balbezit. Lingard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Kingsley Athletic 2:0

35e minuut.
Lancaster met een sublieme pass. Daar is Southgate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dempsey maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dempsey moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dempsey schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Southgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Southgate probeert naar een medespeler te passen. Lingard rent richting de bal. Lingard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Le Saux de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 33%, Kingsley Athletic 67%.
Kingsway Crystals - Kingsley Athletic 2:0

50e minuut.
Southgate rent richting de bal. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Southgate geeft de bal voor. Farrell rent richting de bal. Farrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Southgate met een sublieme pass. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Best is nu in balbezit. Best schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves speelt de bal door. Southgate geeft een lange en hoge pass. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Kingsley Athletic 3:0

76e minuut.
Longstaff met een sublieme pass. Beattie probeert naar een medespeler te passen. Farrell heeft problemen om de bal te vangen. Farrell haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alexander-Arnold de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Southgate rent richting de bal. Southgate geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold kopt de bal weg. Lingard rent richting de bal. Lingard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farrell rent richting de bal. Keanе probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - Kingsley Athletic 4:0

79e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. Southgate verovert de bal door een tackle van achteren. Southgate met een sublieme pass. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best draait met de bal, schiet en ... Keanе bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Longstaff speelt de bal door. Gascоigne onderschept slim de pass. Shеringham probeert naar een medespeler te passen. Lingard is nu in balbezit. Lingard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Rush de bal. Rush met een sublieme pass. Lingard is nu in balbezit. Lingard haalt uit met een fantastische trap. Keanе probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 19%, Kingsley Athletic 81%.
Kingsway Crystals - Kingsley Athletic 4:0