Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsley Athletic Ubley
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 33.4
weak Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Maury probeert naar een medespeler te passen. Salazar rent richting de bal. Le Saux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Le Saux krijgt een gele kaart. Salazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Villa is nu in balbezit. Maury is nu in balbezit. Maury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Ubley 0:1

8e minuut.
Maury is nu in balbezit. Reeves rent richting de bal. Reeves speelt de bal door. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Saa verovert de bal door een tackle van achteren. Saa geeft een lange en hoge pass. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury draait met de bal, schiet en ... Daar is Le Saux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keanе verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Roebuck probeert naar een medespeler te passen. Honeywood rent richting de bal. Hamvas verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sweeney passt de bal zonder na te denken. Hamvas is nu in balbezit. Hamvas met een sublieme pass. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Ubley 0:2

23e minuut.
Lancaster is nu in balbezit. Salles onderschept slim de pass. Salles passt de bal met de wreef. Saa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Keanе trapt de bal weg. Roebuck kopt de bal weg. Longstaff kan de bal niet met de borst controleren. Maury rent richting de bal. Maury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Ubley 0:3

26e minuut.
Villa passt de bal in één keer door. Hamvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamvas met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maury rent richting de bal. Maury passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Le Saux de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Ubley 0:4

33e minuut.
Salazar onderschept slim de pass. Salazar geeft een hoge lob. Edozie kan de bal niet met de borst controleren. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Ubley 0:5

36e minuut.
Maury passt de bal met de wreef. Alexander-Arnold geeft de bal voor. Roebuck kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Honeywood rent richting de bal. Salazar onderschept slim de pass. Salazar passt de bal zonder na te denken. Hamvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamvas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Saa is nu in balbezit. Saa geeft een lange en hoge pass. Daar is Honeywood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsley Athletic 79%, Ubley 21%.
Kingsley Athletic - Ubley 0:5

52e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft de bal voor. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar schiet op doel. Keanе probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Ubley 0:6

53e minuut.
Lancaster heeft problemen om de bal te vangen. Villa rent richting de bal. Villa passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Keanе werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Ubley 0:7

66e minuut.
Edozie heeft problemen om de bal te vangen. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury geeft de bal voor. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Salazar onderschept slim de pass. Le Saux geeft een hoge lob. Salazar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lancaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancaster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Moder rent richting de bal. Moder passt de bal in één keer door. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Keanе probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsley Athletic - Ubley 0:8

84e minuut.
Villa speelt de bal door. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. Moder onderschept slim de pass. Hamvas is nu in balbezit. Hamvas geeft de bal voor. Keanе maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsley Athletic 67%, Ubley 33%.
Kingsley Athletic - Ubley 0:8