Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faversham County F.C. Beatz United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mexes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal zonder na te denken. Daar is Kelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jewell geeft een hoge lob. Inworp. Jenkins met de inworp. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel. De bal raakt de paal. Bellhouse bokst de bal weg.

12e minuut.
Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Curtis is nu in balbezit. Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby schiet op doel. Hawke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham County F.C. - Beatz United 0:1

18e minuut.
Honeywood passt de bal zonder na te denken. Kerr rent richting de bal. Kerr geeft de bal voor. Daar is Spencer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spencer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ward kopt de bal weg. Hawke bereikt de bal nog maar net als eerste. Honeywood is nu in balbezit. Kelly onderschept slim de pass. Kelly draait met de bal, schiet en ... Wise bokst de bal weg.

34e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward geeft een hoge lob. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel. Wise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham County F.C. - Beatz United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham County F.C. 57%, Beatz United 43%.
Faversham County F.C. - Beatz United 0:2

57e minuut.
Hawke met een sublieme pass. Barmby is nu in balbezit. Honeywood begaat een overtreding. Barmby moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barmby kan niet meer verder spelen. Pickford komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kelly onderschept slim de pass. Kelly speelt de bal door. Pickford bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham County F.C. - Beatz United 0:3

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bellhouse trapt de bal weg. Honeywood probeert de bal met de borst te controleren. Pickford bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Spencer passt de bal zonder na te denken. Pickford is nu in balbezit. Pickford probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kelly de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bentley rent richting de bal. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bentley. Kelly raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kelly kan niet meer verder spelen. Patel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham County F.C. 57%, Beatz United 43%.
Faversham County F.C. - Beatz United 0:3