Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norg FC Thudders
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Coates geeft een lange en hoge pass. Weaver is nu in balbezit. Weaver probeert naar een medespeler te passen. Richie rent richting de bal. Richie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Keegan de bal. Archer bereikt de bal nog maar net als eerste. Archer passt de bal in één keer door. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Weaver geeft een lange en hoge pass. Cruz kopt de bal weg. Klungelig pakt Weaver de bal. Keegan rent richting de bal. Keegan haalt uit met een fantastische trap. Burn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Hulme geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gascoigne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal in één keer door. Richie is nu in balbezit. Richie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norg FC - Thudders 1:0

17e minuut.
Mead geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gascoigne met een snelle inworp. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Richie is nu in balbezit. Costa rent richting de bal. Costa passt de bal in één keer door. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
McMillan rent richting de bal. Telfer onderschept slim de pass. Telfer passt de bal met de wreef. Turnbull rent richting de bal. Turnbull schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Turnbull probeert de bal aan de voet te houden. Weaver geeft een lange en hoge pass. Hulme rent richting de bal. Richie verovert de bal door een tackle van achteren. Richie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norg FC 46%, Thudders 54%.
Norg FC - Thudders 1:0

50e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Daar is Keegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradshaw maakt een afschuwelijke overtreding. Bradshaw krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Weaver rent richting de bal. Weaver met een sublieme pass. Hulme bereikt de bal nog maar net als eerste. Richie onderschept slim de pass. Richie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Coates rent richting de bal. Cruz is nu in balbezit. Cruz speelt de bal door. Turnbull is nu in balbezit. Turnbull schiet op doel. Burn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Heskey geeft een lange en hoge pass. Richie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes begaat een overtreding. Richie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weaver komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Coates zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz geeft een lange en hoge pass. Daar is Weaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turnbull rent richting de bal. Turnbull schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norg FC 54%, Thudders 46%.
Norg FC - Thudders 1:0