Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: Heldenfriedhof
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 43066
Belinlandia rovattila
Belin1 Tactiek 220324
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
65 gemiddelde waardering 66.6
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kempa verovert de bal door een tackle van achteren. Kempa passt de bal in één keer door. Dacourt is nu in balbezit. Dacourt geeft een lange en hoge pass. Mowlik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hiranya verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian met een sublieme pass. Körkkö rent richting de bal. Körkkö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - rovattila 1:0

11e minuut.
Crasnuhin heeft problemen om de bal te vangen. Dacourt rent richting de bal. Dacourt passt de bal met de wreef. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mowlik kan de bal niet met de borst controleren. Crasnuhin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mowlik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antipa neemt de penalty, wat een uithaal! Durbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belinlandia - rovattila 1:1

23e minuut.
Kościuk met een sublieme pass. Talenciak met een sublieme pass. Dacourt is nu in balbezit. Dacourt geeft een lange en hoge pass. Antipa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Madroño onderschept slim de pass. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Campo raakt geblesseerd tijdens het duel. Zlatuška komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Crasnuhin is nu in balbezit. Crasnuhin geeft een lange en hoge pass. Talenciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Körkkö bereikt de bal nog maar net als eerste. Körkkö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - rovattila 2:1

35e minuut.
Crasnuhin neemt vlug de vrije trap. Guerrero kopt de bal weg. Di Campo rent richting de bal. Di Campo draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Dacourt met de inworp. Talenciak speelt de bal door. Dacourt is nu in balbezit. Dacourt geeft de bal voor. Antipa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian passt de bal met de wreef. Əbülfəzov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Körkkö rent richting de bal. Körkkö schiet op doel. Kivilompolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belinlandia 44%, rovattila 56%.
Belinlandia - rovattila 2:1

49e minuut.
Arzola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Campo rent richting de bal. Di Campo speelt de bal door. Körkkö bereikt de bal nog maar net als eerste. Körkkö haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dacourt verovert de bal door een tackle van achteren. Dacourt met een sublieme pass. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Durbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belinlandia - rovattila 2:2

65e minuut.
Di Campo probeert naar een medespeler te passen. Zlatuška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk is nu in balbezit. Körkkö verovert de bal door een tackle van achteren. Körkkö haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Körkkö kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

69e minuut.
Raczyński is nu in balbezit. Di Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - rovattila 3:2

70e minuut.
Morda komt het veld opgelopen. Pignone del Carretto komt het veld opgelopen. Piva de Toledo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Crasnuhin rent richting de bal. Crasnuhin met een sublieme pass. Piva de Toledo is nu in balbezit. Piva de Toledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belinlandia - rovattila 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belinlandia 49%, rovattila 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belinlandia - rovattila 3:3