Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Diego Bertaglio
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20481
uominietopi virtuale calcio
CINQUE bis Tactiek Bombastic plus
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.1 gemiddelde waardering 67.4
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


10e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Domenech geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clements rent richting de bal. Clements haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Koorits bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech onderschept slim de pass. Domenech geeft een hoge lob. Marks rent richting de bal. Marks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ramon met een sublieme pass. Gruia is nu in balbezit. Kollu is nu in balbezit. Gruia onderschept slim de pass. Gruia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sela rent richting de bal. Sela passt de bal in één keer door. Iturralde met een sublieme pass. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia draait met de bal, schiet en ... Lenczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Koorits onderschept slim de pass. Koorits met een sublieme pass. Di Mattia rent richting de bal. Di Mattia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - virtuale calcio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 54%, virtuale calcio 46%.
uominietopi - virtuale calcio 0:1

54e minuut.
Sela speelt de bal door. Poludetkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poludetkinas geeft de bal voor. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sanders onderschept slim de pass. Sanders geeft de bal voor. Daar is Smolyaninov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Mattia rent richting de bal. Di Mattia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Koorits probeert naar een medespeler te passen. Clements is nu in balbezit. Clements passt de bal in één keer door. Marks is nu in balbezit. Marks draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 46%, virtuale calcio 54%.
uominietopi - virtuale calcio 0:1