Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Costa d' Amalfi
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23429
A.S. CETARA SOCCER Aliumana Fenikso
Firevin Tactiek Il Modellino
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.6 gemiddelde waardering 61.6
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Norris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldi speelt de bal door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Roldi speelt de bal door. Herbella bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar begaat een overtreding. Katar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Norris verovert de bal door een tackle van achteren. Norris passt de bal met de wreef. Roldi speelt de bal door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Roldi probeert naar een medespeler te passen. Carewicz is nu in balbezit. Katar begaat een overtreding. Katar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Carewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Roldi wilt de vrije trap nemen. Pesantez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herbella rent richting de bal. Herbella geeft een lange en hoge pass. Roldi met een sublieme pass. Carewicz rent richting de bal. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Buleatã passt de bal zonder na te denken. Herbella rent richting de bal. Egervári rent richting de bal. Herbella verovert de bal door een tackle van achteren. Herbella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hromin speelt de bal door. Norris kan de bal niet met de borst controleren. Roldi probeert naar een medespeler te passen. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Belu onderschept slim de pass. Belu passt de bal zonder na te denken. Buleatã speelt de bal door. Herbella rent richting de bal. Herbella schiet op doel. Pesantez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ang is nu in balbezit. Cioper rent richting de bal. Cioper geeft de bal voor. Roldi rent richting de bal. Roldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mousa speelt de bal door. Bataini rent richting de bal. Bataini geeft een lange en hoge pass. Engineer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engineer draait met de bal, schiet en ... Cassian bokst de bal weg. Cioper geeft een lange en hoge pass. Daar is Belu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldi maakt een afschuwelijke overtreding. Roldi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. CETARA SOCCER 60%, Aliumana Fenikso 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. CETARA SOCCER - Aliumana Fenikso 0:0

48e minuut.
Engineer probeert naar een medespeler te passen. Mousa rent richting de bal. Mousa geeft een lange en hoge pass. Engineer maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Aliumana Fenikso 1:0

51e minuut.
Buleatã passt de bal in één keer door. Roldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldi passt de bal in één keer door. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz schiet op doel. Pesantez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ang is nu in balbezit. Ang passt de bal in één keer door. Engineer is nu in balbezit. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata draait met de bal, schiet en ... Cassian bokst de bal weg.

55e minuut.
Ang passt de bal met de wreef. Engineer rent richting de bal. Norris rent richting de bal. Engineer is nu in balbezit. Engineer haalt uit met een fantastische trap. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inworp. Vasques komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Adamou verovert de bal door een tackle van achteren. Adamou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mousa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bataini geeft een hoge lob. Cassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Mousa passt de bal zonder na te denken. Bataini is nu in balbezit. Bataini geeft een lange en hoge pass. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... Cassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banu komt het veld opgelopen. Bolić komt het veld opgelopen. Gerardi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanchez komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tabata geeft een hoge lob. Ang rent richting de bal. Ang schiet op doel. Banu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabata springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Norris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hromin maakt een afschuwelijke overtreding. Norris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roldi met een snel genomen vrije trap. Vasques springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ang geeft een lange en hoge pass. Mousa is nu in balbezit. Mousa speelt de bal door. Engineer is nu in balbezit. Engineer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. CETARA SOCCER - Aliumana Fenikso 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. CETARA SOCCER 41%, Aliumana Fenikso 59%.
A.S. CETARA SOCCER - Aliumana Fenikso 2:0