Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reconquista FFC Kyteler
m4312s.010121n Tactiek Anelli
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 62
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Perea is nu in balbezit. Perea geeft de bal voor. Joller kopt de bal weg. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Baghici bokst de bal weg.

12e minuut.
Swoboda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stucco krijgt een gele kaart. Sudoł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaught zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tuvaoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - Kyteler 0:1

24e minuut.
Rodić geeft de bal voor. Joller maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Ettl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joller rent richting de bal. Joller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Sudoł passt de bal in één keer door. Perea is nu in balbezit. Perea passt de bal in één keer door. Joller is nu in balbezit. Joller draait met de bal, schiet en ... Baghici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Von Gunten rent richting de bal. Paal!

43e minuut.
Piža kopt de bal weg. Daar is Sudoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swoboda speelt de bal door. Vaught is nu in balbezit. Vaught draait met de bal, schiet en ... Tuvaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 49%, Kyteler 51%.
Reconquista FFC - Kyteler 0:1

56e minuut.
Hanoune passt de bal zonder na te denken. Perea probeert naar een medespeler te passen. Von Gunten heeft problemen om de bal te vangen. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Baghici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reconquista FFC - Kyteler 1:1

72e minuut.
Łeptuch probeert naar een medespeler te passen. Rodić rent richting de bal. Rodić met een sublieme pass. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Perea passt de bal zonder na te denken. Brizuela rent richting de bal. Joller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joller krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Perea is nu in balbezit. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea onderschept slim de pass. Perea geeft een lange en hoge pass. Von Gunten springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 44%, Kyteler 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reconquista FFC - Kyteler 1:1