Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Stadio del Sol
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20196
Birimbao 5 PIOTTE F.C.
ProvaBis2 Tactiek karl_A 2012
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 17
9 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62.2 gemiddelde waardering 64.3
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Daar is Thornton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thornton passt de bal met de wreef. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Viguier springt en kopt de bal. Dimatteo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Żuczek passt de bal in één keer door. Taboada speelt de bal door. Sansegundo onderschept slim de pass. Skupiński is nu in balbezit. Skupiński schiet op doel. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kwilecki kopt de bal weg. Grundza is nu in balbezit. Grundza passt de bal met de wreef. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Viguier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baccianti verovert de bal door een tackle van achteren. Baccianti geeft de bal voor. Grundza geeft een lange en hoge pass. Thornton krijgt zijn hoofd ertegen. Dimatteo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Grundza passt de bal zonder na te denken. Viguier is nu in balbezit. Viguier passt de bal met de wreef. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Grundza is nu in balbezit. Grundza passt de bal in één keer door. Thornton is nu in balbezit. Thornton draait met de bal, schiet en ... Dimatteo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - 5 PIOTTE F.C. 0:1

41e minuut.
Corti geeft een lange en hoge pass. Huybrechts kopt de bal weg. Klungelig pakt Sansegundo de bal. Skupiński is nu in balbezit. Skupiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vitellio neemt vlug de vrije trap. Bratu kopt de bal weg. Grundza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundza geeft een lange en hoge pass. Jaramillo springt en kopt de bal. Dimatteo bokst de bal weg. Paal! Thornton rent richting de bal. Thornton schiet op doel. Dimatteo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - 5 PIOTTE F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 57%, 5 PIOTTE F.C. 43%.
Birimbao - 5 PIOTTE F.C. 0:2

48e minuut.
Sansegundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Dimatteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kwilecki passt de bal in één keer door. Thornton rent richting de bal. Vitellio begaat een overtreding. Vitellio krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Viguier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bucălată komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Huybrechts speelt de bal door. Bucălată bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sansegundo zijn tegenspeler op de grond. Sansegundo krijgt een gele kaart. Bucălată is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corti met een snel genomen vrije trap. Huybrechts springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Grundza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żuczek. Grundza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bratu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grundza geeft de bal voor. Jaramillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Inworp. Bratu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Viguier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - 5 PIOTTE F.C. 0:3

74e minuut.
Taboada speelt de bal door. Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek passt de bal in één keer door. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 65%, 5 PIOTTE F.C. 35%.
Birimbao - 5 PIOTTE F.C. 0:3