Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Yambol papaveri
5-2-3DINnew Tactiek vamos555
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 57.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Pithan onderschept slim de pass. Calzetta onderschept slim de pass. Calzetta passt de bal zonder na te denken. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Giannetta met een snelle inworp. Roser bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gigante zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gigante moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gigante schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Roser passt de bal in één keer door. Pithan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerardi. Gerardi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Brandolesio probeert naar een medespeler te passen. Altınoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınoğuz passt de bal met de wreef. Fana is nu in balbezit. Fana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu passt de bal met de wreef. Roser is nu in balbezit. Roser geeft een lange en hoge pass. Pithan maakt een snoekduik en kopt de bal. Hedwig bokst de bal weg.

22e minuut.
Calzetta is nu in balbezit. Calzetta geeft een hoge lob. Atabaque kopt de bal weg. Daar is Brandolesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandolesio schiet op doel. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Giannetta geeft een lange en hoge pass. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu met een sublieme pass. Pithan rent richting de bal. Pithan draait met de bal, schiet en ... Hedwig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Feni geeft een lange en hoge pass. Anacleto Campanella kopt de bal weg. Pithan rent richting de bal. Pithan draait met de bal, schiet en ... Hedwig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - papaveri 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 52%, papaveri 48%.
CSKA Yambol - papaveri 1:0

50e minuut.
Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacleto Campanella verovert de bal door een tackle van achteren. Anacleto Campanella passt de bal met de wreef. Pithan rent richting de bal. Pithan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - papaveri 2:0

54e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft een hoge lob. Szombierski verovert de bal door een tackle van achteren. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio haalt uit met een fantastische trap. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fana rent richting de bal. Fana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Feni kopt de bal weg. Altınoğuz rent richting de bal. Pálinkáš onderschept slim de pass. Pálinkáš geeft een lange en hoge pass. Dodrescu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brandolesio kopt de bal weg. Daar is Anh Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana draait met de bal, schiet en ... Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - papaveri 2:1

62e minuut.
Opriţa komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Anacleto Campanella controleert de bal met de borst. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio passt de bal met de wreef. Atabaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabaque schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Gerardi geeft de bal voor. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov passt de bal zonder na te denken. Pithan rent richting de bal. Pithan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Opriţa rent richting de bal. Cabrera is nu in balbezit. Opriţa onderschept slim de pass. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Hedwig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - papaveri 3:1

85e minuut.
Wareniak passt de bal in één keer door. Pálinkáš speelt de bal door. Calzetta onderschept slim de pass. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pithan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 61%, papaveri 39%.
CSKA Yambol - papaveri 3:1