Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Usefulones buddie
20225D1-10-11BB Tactiek defw
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
43.4 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki probeert naar een medespeler te passen. Schöne is nu in balbezit. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée draait met de bal, schiet en ... Mantzanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van der Wal neemt de hoekschop. Voorintholt springt en kopt de bal. Daar is Krtolica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - buddie 0:1

6e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă passt de bal met de wreef. Schenk is nu in balbezit. Thomée onderschept slim de pass. Thomée haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Krtolica de bal. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... Krtolica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mantzanas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Heerkens verovert de bal door een tackle van achteren. Heerkens geeft de bal voor. Thomée is nu in balbezit. Thomée schiet op doel. Mantzanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - buddie 0:2

12e minuut.
Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt geeft een hoge lob. Klungelig pakt van Eerd de bal. Thomée rent richting de bal. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - buddie 0:3

19e minuut.
Rudzki met de inworp. Vlahuţă is nu in balbezit. Heerkens begaat een overtreding. Heerkens krijgt een gele kaart. Vlahuţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rudzki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vlahuţă krijgt zijn hoofd ertegen. Strijbosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - buddie 1:3

22e minuut.
Boomsma is nu in balbezit. Boomsma geeft een lange en hoge pass. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt geeft de bal voor. Thomée maakt een snoekduik en kopt de bal. Mantzanas bokst de bal weg.

24e minuut.
Schenk is nu in balbezit. Schenk geeft de bal voor. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - buddie 2:3

32e minuut.
Rudzki geeft een hoge lob. Canjels met een sublieme pass. Daar is Esajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aurelio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurelio haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Boomsma onderschept slim de pass. Boomsma probeert naar een medespeler te passen. Esajas rent richting de bal. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rudzki is nu in balbezit. Rudzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Usefulones - buddie 3:3

39e minuut.
Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenk verovert de bal door een tackle van achteren. Boomsma probeert naar een medespeler te passen. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hupperts rent richting de bal. Boomsma maakt een afschuwelijke overtreding. Hupperts raakt geblesseerd tijdens het duel. Schenk met een snel genomen vrije trap. Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski schiet op doel. Strijbosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 64%, buddie 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Usefulones - buddie 3:3

46e minuut.
Condeescu komt het veld opgelopen. Cavendish komt het veld opgelopen. Hlynsson komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hardeveld geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă is nu in balbezit. Heerkens is nu in balbezit. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Strijbosch bokst de bal weg. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - buddie 4:3

54e minuut.
Thomée rent richting de bal. van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée rent richting de bal. Kist rent richting de bal. Kist schiet op doel. Mantzanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Schöne rent richting de bal. Kist is nu in balbezit. Kist probeert naar een medespeler te passen. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée haalt uit met een fantastische trap. Mantzanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Usefulones - buddie 4:4

69e minuut.
Hardeveld geeft de bal voor. Inworp. Boomsma met de inworp. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cavendish is nu in balbezit. Thomée onderschept slim de pass. Thomée probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kist speelt de bal door. Hupperts geeft een lange en hoge pass. Heerkens is nu in balbezit. Rudzki onderschept slim de pass. Rudzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Heerkens maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hardeveld probeert naar een medespeler te passen. Schöne is nu in balbezit. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Condeescu rent richting de bal. Dijk onderschept slim de pass. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă schiet op doel. Strijbosch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjels geeft een lange en hoge pass. Daar is Aurelio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vlahuţă is nu in balbezit. Heerkens onderschept slim de pass. Heerkens geeft een hoge lob. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt speelt de bal door. Mantzanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 55%, buddie 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Usefulones - buddie 4:4