Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVZ Apeltown FC
SVZ Tactiek 532WA
45% Balbezit 55%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten very good
good Passen excellent
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Borgosz rent richting de bal. Kaagman verovert de bal door een tackle van achteren. Kaagman passt de bal met de wreef. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Schepers speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro passt de bal in één keer door. Kaagman rent richting de bal. Kaagman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Biber rent richting de bal. Biber geeft een hoge lob. Kaagman kopt de bal weg. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - Apeltown FC 0:1

22e minuut.
Schepers passt de bal in één keer door. Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea passt de bal zonder na te denken. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Kafetzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Polesi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lichelli de bal onder controle te krijgen. Lichelli geeft de bal voor. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - Apeltown FC 0:2

35e minuut.
Inworp. Biber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schepers geeft een hoge lob. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen. Kafetzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Biber passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Monteiro de bal. Kaagman rent richting de bal. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Schenk met de inworp. Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyed passt de bal in één keer door. Kaagman is nu in balbezit. Kaagman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - Apeltown FC 0:3

44e minuut.
Schenk probeert de bal met de borst te controleren. Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Kaagman is nu in balbezit. Kaagman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Schenk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezunartea met de inworp. Schepers geeft de bal voor. Kaagman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVZ 91%, Apeltown FC 9%.
SVZ - Apeltown FC 0:3

46e minuut.
van der Kust komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kemper geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biber met een snelle inworp. Schepers geeft een lange en hoge pass. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen. Kafetzis bokst de bal weg. Monteiro is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pelekis kopt de bal weg. Biber rent richting de bal. Biber passt de bal met de wreef. van der Kust is nu in balbezit. van der Kust haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taylor komt het veld opgelopen. Fontijn komt het veld opgelopen. Reimels komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bezunartea rent richting de bal. Bezunartea passt de bal met de wreef. Schepers probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel. Kafetzis bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezunartea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schepers rent richting de bal. Schepers geeft de bal voor. van der Kust krijgt zijn hoofd ertegen. Kafetzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pelekis is nu in balbezit. Pelekis passt de bal met de wreef. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kust verovert de bal door een tackle van achteren. van der Kust haalt uit met een fantastische trap. Kafetzis bokst de bal weg.

83e minuut.
Klungelig pakt Monteiro de bal. van der Kust bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontijn onderschept slim de pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Kafetzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Fontijn is nu in balbezit. van der Kust verovert de bal door een tackle van achteren. Mens onderschept slim de pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kemper kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biber geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van der Kust springt en kopt de bal. Kafetzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fontijn geeft een lange en hoge pass. Mara met een sublieme pass. Bezunartea heeft problemen om de bal te vangen. Bezunartea geeft een lange en hoge pass. van der Kust maakt een snoekduik en kopt de bal. Kafetzis bokst de bal weg. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - Apeltown FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVZ 93%, Apeltown FC 7%.
SVZ - Apeltown FC 0:4