Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Space star Bottle Dino
Iets nieuws Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 24
good Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen weak


13e minuut.
de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw passt de bal zonder na te denken. Allé is nu in balbezit. Allé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - Bottle Dino 1:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Niel met de inworp. de Zeeuw met een sublieme pass. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - Bottle Dino 2:0

39e minuut.
de Zeeuw kan de bal niet met de borst controleren. Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw verovert de bal door een tackle van achteren. de Zeeuw geeft de bal voor. Hollander heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Koesveld zal de hoekschop nemen. Castaignos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - Bottle Dino 3:0

40e minuut.
de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw passt de bal zonder na te denken. van Niel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Niel geeft een lange en hoge pass. Hollander kopt de bal weg. Castaignos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 41%, Bottle Dino 59%.
Space star - Bottle Dino 3:0

54e minuut.
Voorn rent richting de bal. Waterreus is nu in balbezit. Jeannette geeft een hoge lob. Allé is nu in balbezit. Allé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kaszubski geeft de bal voor. Daar is Hollander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allé is nu in balbezit. Allé haalt uit met een fantastische trap. Castaignos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - Bottle Dino 4:0

65e minuut.
Allé is nu in balbezit. de Zeeuw rent richting de bal. Klungelig pakt de Zeeuw de bal. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap. Castaignos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Koesveld geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wamsteker de bal. Allé rent richting de bal. Allé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Eminović geeft de bal voor. Inworp. Lankhaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Castro Soteldo met een harde bal richting middenveld. Makaay bereikt de bal nog maar net als eerste. van Koesveld schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Koesveld krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 35%, Bottle Dino 65%.
Space star - Bottle Dino 4:0