Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DOSKO Ameland FC Sjurk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Huizingh probeert de bal met de borst te controleren. Koeman geeft een lange en hoge pass. Dijkstra kopt de bal weg. Schuurmans heeft problemen om de bal te vangen. Schuurmans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenbergh rent richting de bal. Lindenbergh met een sublieme pass. Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DOSKO Ameland - FC Sjurk 1:0

7e minuut.
van der Gijp rent richting de bal. Dijkstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijkstra passt de bal in één keer door. Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Boerebach geeft een lange en hoge pass. Kerk is nu in balbezit. Kerk met een sublieme pass. Boom is nu in balbezit. Boom schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Dijkstra onderschept slim de pass. Dijkstra speelt de bal door. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans draait met de bal, schiet en ... Buter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schoofs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
van Fessem probeert naar een medespeler te passen. Buter is nu in balbezit. Schuurmans verovert de bal door een tackle van achteren. Schuurmans draait met de bal, schiet en ... Schoofs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOSKO Ameland - FC Sjurk 2:0

34e minuut.
Warmerdam is nu in balbezit. Warmerdam passt de bal in één keer door. Gerlach rent richting de bal. van Fessem onderschept slim de pass. van Fessem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Buter geeft een hoge lob. Gerlach rent richting de bal. Lindenbergh maakt een afschuwelijke overtreding. Lindenbergh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOSKO Ameland 44%, FC Sjurk 56%.
DOSKO Ameland - FC Sjurk 2:0

47e minuut.
van Ooijen rent richting de bal. van Fessem onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerlach. van Fessem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lindenbergh komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Boom is nu in balbezit. Koeman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boom. Boom krijgt een gele kaart. Koeman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koeman kan niet meer verder spelen. Cairo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cairo onderschept slim de pass. van Ooijen rent richting de bal. Cairo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cairo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Metgod geeft een hoge lob. Boerebach kopt de bal weg. Klungelig pakt Lindenbergh de bal. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Lindenbergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metgod is nu in balbezit. Cairo is nu in balbezit. Metgod verovert de bal door een tackle van achteren. Metgod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cairo passt de bal met de wreef. Metgod met een sublieme pass. Boom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOSKO Ameland 65%, FC Sjurk 35%.
DOSKO Ameland - FC Sjurk 2:0