Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria SV PoemaUnited
At-k Tactiek Test123
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Selviboylu geeft de bal voor. Daar is Douksas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - PoemaUnited 1:0

14e minuut.
Eismuntas rent richting de bal. Eismuntas probeert naar een medespeler te passen. Beenhakker met een sublieme pass. Sáenz Marín is nu in balbezit. Sáenz Marín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Beenhakker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabat. Beenhakker raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosterfjord zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Szolcsánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolcsánszki draait met de bal, schiet en ... Skoneczny bokst de bal weg.

20e minuut.
Săvoiu probeert naar een medespeler te passen. Szolcsánszki is nu in balbezit. Szolcsánszki geeft de bal voor. Sáenz Marín rent richting de bal. Sáenz Marín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rangkuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan onderschept slim de pass. Chevereşan passt de bal in één keer door. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero passt de bal zonder na te denken. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. Guimarães maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Sarafov kopt de bal weg. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu passt de bal met de wreef. Bolero is nu in balbezit. Bolero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Eismuntas is nu in balbezit. Eismuntas passt de bal zonder na te denken. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert de bal aan de voet te houden. Skoneczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Douksas probeert naar een medespeler te passen. Eismuntas probeert naar een medespeler te passen. Sáenz Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz Marín haalt uit met een fantastische trap. Skoneczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria SV - PoemaUnited 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 55%, PoemaUnited 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria SV - PoemaUnited 1:1

46e minuut.
Minh Toàn komt het veld opgelopen. Bartholomæussen komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Travař bereikt de bal nog maar net als eerste. Travař geeft een lange en hoge pass. Minh Toàn speelt de bal door. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Minh Toàn geeft een hoge lob. Bolero kopt de bal weg. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. Guimarães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bartholomæussen passt de bal zonder na te denken. Selviboylu is nu in balbezit. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Toàn is nu in balbezit. Minh Toàn schiet op doel. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eeg Jensen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Guimarães met een sublieme pass. Minh Toàn probeert de bal met de borst te controleren. Minh Toàn geeft een lange en hoge pass. Eeg Jensen rent richting de bal. Eeg Jensen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - PoemaUnited 2:1

69e minuut.
Rabelo probeert naar een medespeler te passen. Eismuntas is nu in balbezit. Eismuntas passt de bal zonder na te denken. Szolcsánszki is nu in balbezit. Szolcsánszki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bartholomæussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomæussen speelt de bal door. Klungelig pakt Chevereşan de bal. Bolero rent richting de bal. Bolero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kosterfjord kopt de bal weg. Beenhakker rent richting de bal. Beenhakker geeft een hoge lob. Szolcsánszki is nu in balbezit. Szolcsánszki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jeziorny is nu in balbezit. Rabelo onderschept slim de pass. Rabelo schiet op doel. Skoneczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Minh Toàn verovert de bal door een tackle van achteren. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan passt de bal in één keer door. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero haalt uit met een fantastische trap. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Sáenz Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauter onderschept slim de pass. Rauter met een sublieme pass. Bolero is nu in balbezit. Bolero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rauter geeft een lange en hoge pass. Travař probeert de bal met de borst te controleren. Bolero is nu in balbezit. Bolero haalt uit met een fantastische trap. Guimarães maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Beenhakker de bal. Bartholomæussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomæussen passt de bal met de wreef. Daar is Bolero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - PoemaUnited 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 42%, PoemaUnited 58%.
Victoria SV - PoemaUnited 3:1