Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rood-Wit HUMBLELANDS
Test123 Tactiek 532
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 24.1
formidable Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Martinet kopt de bal weg. Klungelig pakt Igarashi de bal. Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Arınç rent richting de bal. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Durando geeft een hoge lob. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet onderschept slim de pass. Martinet draait met de bal, schiet en ... Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 1:0

6e minuut.
Westra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Haas komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Igarashi is nu in balbezit. Igarashi passt de bal met de wreef. Martinet rent richting de bal. Martinet haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 2:0

11e minuut.
Shatskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskikh met een sublieme pass. Martinet heeft problemen om de bal te vangen. Martinet draait met de bal, schiet en ... Ciobanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Valerie met een sublieme pass. Daar is Lokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokaj speelt de bal door. Martinet rent richting de bal. Martinet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Igarashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igarashi passt de bal in één keer door. Wild is nu in balbezit. Martinet verovert de bal door een tackle van achteren. Martinet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 3:0

17e minuut.
Nielssen probeert naar een medespeler te passen. Er is nu in balbezit. Arınç onderschept slim de pass. Arınç draait met de bal, schiet en ... Ciobanu bokst de bal weg. Daar is van Houten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinet is nu in balbezit. Martinet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 4:0

24e minuut.
Twórczyński passt de bal zonder na te denken. Lokaj met een sublieme pass. Arınç rent richting de bal. Igarashi is nu in balbezit. Igarashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Twórczyński de bal. Twórczyński met een sublieme pass. Martinet rent richting de bal. Martinet draait met de bal, schiet en ... Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 5:0

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Martinet de bal onder controle te krijgen. Beerensteyn is nu in balbezit. Martinet verovert de bal door een tackle van achteren. Martinet passt de bal in één keer door. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 6:0

31e minuut.
van Houten bereikt de bal nog maar net als eerste. de Haas is nu in balbezit. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet schiet op doel. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 7:0

34e minuut.
Martinet rent richting de bal. Igarashi met een sublieme pass. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 8:0

36e minuut.
Shatskikh is nu in balbezit. Shatskikh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vişoianu de bal. Vişoianu geeft een hoge lob. Arınç maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciobanu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lokaj de bal. Lokaj probeert naar een medespeler te passen. Arınç rent richting de bal. Arınç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Igarashi probeert naar een medespeler te passen. Lokaj met een sublieme pass. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 9:0

41e minuut.
Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild geeft een hoge lob. Chinţoiu kopt de bal weg. Arınç rent richting de bal. Arınç geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Twórczyński speelt de bal door. Lokaj is nu in balbezit. Lokaj passt de bal met de wreef. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 18%, HUMBLELANDS 82%.
Rood-Wit - HUMBLELANDS 9:0

46e minuut.
Hahn komt het veld opgelopen. Castelen komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Castelen is nu in balbezit. Arınç onderschept slim de pass. Igarashi speelt de bal door. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ciobanu trapt de bal weg. Castelen heeft problemen om de bal te vangen. Lokaj speelt de bal door. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet schiet op doel. Ciobanu bokst de bal weg. Igarashi heeft problemen om de bal te vangen. Igarashi passt de bal in één keer door. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 10:0

49e minuut.
Twórczyński passt de bal met de wreef. Igarashi is nu in balbezit. Igarashi passt de bal zonder na te denken. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ... Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 11:0

53e minuut.
Ciobanu trapt de bal weg van het doel. Lokaj rent richting de bal. Lokaj passt de bal zonder na te denken. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Houten probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Valerie speelt de bal door. Igarashi speelt de bal door. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel. Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ciobanu trapt de bal weg van het doel. Hahn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vişoianu de bal onder controle te krijgen. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Igarashi rent richting de bal. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Igarashi rent richting de bal. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Arınç de bal. Wild rent richting de bal. Igarashi met een sublieme pass. Martinet is nu in balbezit. Martinet draait met de bal, schiet en ... Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 12:0

76e minuut.
Er passt de bal in één keer door. Igarashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igarashi passt de bal met de wreef. Arınç is nu in balbezit. Lokaj geeft de bal voor. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 13:0

79e minuut.
Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van Houten de bal. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet schiet op doel. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 14:0

81e minuut.
Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński geeft de bal voor. Verboven heeft problemen om de bal te vangen. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hahn kopt de bal weg. Silooy rent richting de bal. Lokaj maakt een afschuwelijke overtreding. Lokaj krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Igarashi rent richting de bal. Igarashi passt de bal in één keer door. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ... Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 15:0

87e minuut.
Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj passt de bal in één keer door. Igarashi is nu in balbezit. Igarashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - HUMBLELANDS 16:0

89e minuut.
Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński passt de bal in één keer door. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç onderschept slim de pass. Arınç schiet op doel. Ciobanu bokst de bal weg.

90e minuut.
van Houten geeft een hoge lob. Valerie kopt de bal weg. Klungelig pakt Shatskikh de bal. Igarashi rent richting de bal. Igarashi geeft een lange en hoge pass. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 31%, HUMBLELANDS 69%.
Rood-Wit - HUMBLELANDS 16:0