Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Slayer deers fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Heitinga bereikt de bal nog maar net als eerste. van Steensel verovert de bal door een tackle van achteren. van Steensel geeft de bal voor. Daar is Berkhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkhout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Peijnenburg is nu in balbezit. van Steensel speelt de bal door. van der Heijden is nu in balbezit. Berg onderschept slim de pass. Berg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zonderland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
van Steensel rent richting de bal. Heitinga rent richting de bal. van Steensel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Steensel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Peijnenburg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lang met de inworp. Ceder is nu in balbezit. Ceder geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lokhoff rent richting de bal. Berkhout verovert de bal door een tackle van achteren. Berkhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - deers fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Slayer 59%, deers fc 41%.
AFC Slayer - deers fc 0:1

49e minuut.
van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden geeft een hoge lob. Staring probeert de bal aan de voet te houden. Berkhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkhout draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Heitinga met een sublieme pass. Lang rent richting de bal. Peijnenburg begaat een overtreding. Peijnenburg krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ceder is nu in balbezit. Ceder met een sublieme pass. Berkhout rent richting de bal. Berkhout draait met de bal, schiet en ... Lokhoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Berg onderschept slim de pass. van der Heijden rent richting de bal. van der Heijden passt de bal zonder na te denken. van Beveren is nu in balbezit. van Beveren schiet op doel. Zonderland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Slayer 61%, deers fc 39%.
AFC Slayer - deers fc 0:1