Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Dordrecht Sappemeer FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
van Gelderen rent richting de bal. Been verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Verhoef zijn tegenspeler op de grond. Verhoef krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Yildirim rent richting de bal. van der Heijden rent richting de bal. Schneider rent richting de bal. Schneider schiet op doel. Houtkoper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Dordrecht - Sappemeer FC 1:0

11e minuut.
Been geeft een hoge lob. van de Wal is nu in balbezit. van de Wal passt de bal met de wreef. Greene met een sublieme pass. Wiertz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Dordrecht - Sappemeer FC 1:1

16e minuut.
Houwaart probeert naar een medespeler te passen. Verstappen rent richting de bal. Verstappen passt de bal met de wreef. Schneider is nu in balbezit. Schneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Dordrecht - Sappemeer FC 2:1

37e minuut.
Vermaelen rent richting de bal. Houwaart onderschept slim de pass. Houwaart passt de bal met de wreef. Laseroms rent richting de bal. Laseroms draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Dordrecht 40%, Sappemeer FC 60%.
Victoria Dordrecht - Sappemeer FC 2:1

49e minuut.
Penders met een sublieme pass. Schetters rent richting de bal. Schetters met een sublieme pass. Yildirim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yildirim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Keskin rent richting de bal. Keskin geeft een lange en hoge pass. Daar is Mijnans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gelderen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelderen geeft een hoge lob. Houtkoper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Dordrecht 30%, Sappemeer FC 70%.
Victoria Dordrecht - Sappemeer FC 2:1