Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille FC Brancos
JACOB Tactiek Ajax 2001
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Fabri probeert naar een medespeler te passen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameczura is nu in balbezit. Kameczura geeft de bal voor. Béraud maakt een snoekduik en kopt de bal. Kudzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Dorta rent richting de bal. Cerbo onderschept slim de pass. Cerbo speelt de bal door. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC Brancos 1:0

15e minuut.
Dorta onderschept slim de pass. Dorta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drywa de bal. Béraud rent richting de bal. Béraud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Alui-Gheorghe probeert naar een medespeler te passen. Kameczura rent richting de bal. Kameczura met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... Kudzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cerbo is nu in balbezit. Cerbo speelt de bal door. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Koman bokst de bal weg.

43e minuut.
Jungues rent richting de bal. Cerbo verovert de bal door een tackle van achteren. Cerbo passt de bal zonder na te denken. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap. Koman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 55%, FC Brancos 45%.
Atletico de Marseille - FC Brancos 1:0

52e minuut.
Binički geeft een hoge lob. Sagna probeert de bal met de borst te controleren. Cerbo geeft een hoge lob. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel. Koman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Wihatmoko met een sublieme pass. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet maakt een afschuwelijke overtreding. Merlet is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Cerbo met een sublieme pass. Wihatmoko rent richting de bal. Perrault probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Koman bokst de bal weg.

68e minuut.
Cerbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerbo probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel. Koman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC Brancos 2:0

69e minuut.
Dorta passt de bal in één keer door. Jungues rent richting de bal. Cerbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerbo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Reekers is nu in balbezit. Reekers passt de bal met de wreef. Cerbo is nu in balbezit. Cerbo geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - FC Brancos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 49%, FC Brancos 51%.
Atletico de Marseille - FC Brancos 3:0