Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico La Fuerza LOS chavos a TOPE C.f
541 Tactiek 4+1+2+2+1 out
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
73 gemiddelde waardering 78.6
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


15e minuut.
Castaño speelt de bal door. Mesko rent richting de bal. Rielo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rielo krijgt een gele kaart. Mesko raakt geblesseerd tijdens het duel. Mesko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reitermaier krijgt zijn hoofd ertegen. Montero del Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Necula speelt de bal door. Trujillo Gaviria is nu in balbezit. Leshkevich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leshkevich krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Castaño is nu in balbezit. Castaño passt de bal zonder na te denken. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko geeft een hoge lob. Reitermaier krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico La Fuerza - LOS chavos a TOPE C.f 0:1

40e minuut.
Mesko is nu in balbezit. Dănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mesko zal de hoekschop nemen. Reitermaier maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Necula met een sublieme pass. Mesko is nu in balbezit. Mesko geeft een lange en hoge pass. Reitermaier springt en kopt de bal. Montero del Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 82%, LOS chavos a TOPE C.f 18%.
Atletico La Fuerza - LOS chavos a TOPE C.f 0:1

53e minuut.
Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoski onderschept slim de pass. Markoski passt de bal met de wreef. Ruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pirueta probeert naar een medespeler te passen. da Rosa speelt de bal door. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko geeft een lange en hoge pass. Reitermaier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Castaño rent richting de bal. Castaño passt de bal zonder na te denken. Mesko is nu in balbezit. Mesko geeft de bal voor. Reitermaier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Khchoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Trujillo Gaviria is nu in balbezit. Trujillo Gaviria geeft de bal voor. Reitermaier krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico La Fuerza 70%, LOS chavos a TOPE C.f 30%.
Atletico La Fuerza - LOS chavos a TOPE C.f 0:1