Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:54
  • Competitiewedstrijd: II División.02
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25944
Barça Izar Gorria Fan
III extrema Tactiek 4 . 3 . 3
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 66.8
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Camerini is nu in balbezit. Inworp. Bzdyra met de inworp. Camerini geeft een lange en hoge pass. Luccin krijgt zijn hoofd ertegen. MacKessock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Greco onderschept slim de pass. Greco geeft de bal voor. Franciolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciolli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barça - Izar Gorria Fan 1:0

14e minuut.
Przeżuwacz geeft een lange en hoge pass. Bzdyra kopt de bal weg. Camerini rent richting de bal. Camerini geeft de bal voor. Franciolli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bzdyra probeert naar een medespeler te passen. Agbonavbare heeft problemen om de bal te vangen. Camerini met een sublieme pass. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Greco onderschept slim de pass. Greco geeft een lange en hoge pass. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini geeft de bal voor. Luccin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Korycki met een sublieme pass. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini passt de bal in één keer door. Luccin rent richting de bal. Luccin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Camerini kopt de bal weg. Luccin rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Camerini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luccin krijgt zijn hoofd ertegen. MacKessock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barça 47%, Izar Gorria Fan 53%.
Barça - Izar Gorria Fan 1:0

48e minuut.
Pérez passt de bal zonder na te denken. Korycki kan de bal niet met de borst controleren. Korycki speelt de bal door. Kubiński rent richting de bal. Kubiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Camerini is nu in balbezit. Camerini probeert naar een medespeler te passen. Franciolli is nu in balbezit. Franciolli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça - Izar Gorria Fan 2:0

60e minuut.
Inworp. Tršić komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iruarrizaga komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kubiński passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Isenschmid de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubiński zal de hoekschop nemen. Luccin springt en kopt de bal. MacKessock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Inworp. Kucfir komt het veld opgelopen. Canto komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Coinac geeft de bal voor. Tršić is nu in balbezit. Tršić schiet op doel. Kucfir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça - Izar Gorria Fan 2:1

89e minuut.
Przeżuwacz kopt de bal weg. Canto speelt de bal door. Nicola is nu in balbezit. Nicola haalt uit met een fantastische trap. Kucfir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barça - Izar Gorria Fan 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barça 48%, Izar Gorria Fan 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barça - Izar Gorria Fan 2:2