Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c maba Tarragona Wolves
ataque--maba Tactiek TW433
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.9 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


15e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Goemaere rent richting de bal. Goemaere haalt uit met een fantastische trap. Machicado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Contreras rent richting de bal. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cesur passt de bal met de wreef. Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balestracci. Veintimilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cesur komt bij de bal en schiet. Grygo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Daniel de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arzumanyan zal de hoekschop nemen. Wiśniowiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Veintimilla is nu in balbezit. Daniel onderschept slim de pass. Daniel geeft de bal voor. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe met een sublieme pass. Veintimilla rent richting de bal. Veintimilla schiet op doel. Grygo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c maba - Tarragona Wolves 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c maba 41%, Tarragona Wolves 59%.
f.c maba - Tarragona Wolves 0:1

46e minuut.
Methenitis geeft de bal voor. Inworp. Krzętowski met de inworp. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Veintimilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Veintimilla begaat een overtreding. Veintimilla krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Balestracci geeft een hoge lob. Sofianopoulos is nu in balbezit. Methenitis begaat een overtreding. Methenitis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Frangkou rent richting de bal. Frangkou passt de bal zonder na te denken. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c maba - Tarragona Wolves 1:1

74e minuut.
Rantaheimo is nu in balbezit. Rantaheimo passt de bal in één keer door. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ... Grygo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c maba - Tarragona Wolves 1:2

76e minuut.
Håvbrandt geeft een lange en hoge pass. Goemaere met een sublieme pass. Contreras met een sublieme pass. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rantaheimo probeert naar een medespeler te passen. Frangkou is nu in balbezit. Frangkou passt de bal in één keer door. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Goemaere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c maba 39%, Tarragona Wolves 61%.
f.c maba - Tarragona Wolves 1:2