Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardplay Raulinho Seleçao
hard7 Tactiek A 2ª oe!
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
66.4 gemiddelde waardering 46.4
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Ülküsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Ülküsoy geeft de bal voor. Mendive rent richting de bal. Creataro onderschept slim de pass. Creataro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Creataro is nu in balbezit. Mendive is nu in balbezit. Creataro begaat een overtreding. Creataro krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro geeft een hoge lob. Białożyt speelt de bal door. Campelo rent richting de bal. Campelo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Śmigło de bal. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt geeft de bal voor. Campelo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Campelo passt de bal in één keer door. Śmigło verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt geeft de bal voor. Campelo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 1:0

22e minuut.
Raimundo draait met de bal, schiet en ... Marche kopt de bal weg. Navarro García is nu in balbezit. Navarro García geeft de bal voor. Gruborovics maakt een snoekduik en kopt de bal. Movilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Campelo passt de bal zonder na te denken. Ülküsoy geeft een lange en hoge pass. Creataro kopt de bal weg. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 2:0

28e minuut.
Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro rent richting de bal. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo haalt uit met een fantastische trap. Kopacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 3:0

41e minuut.
Goulão verovert de bal door een tackle van achteren. Goulão geeft een hoge lob. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo schiet op doel. Kopacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 4:0

43e minuut.
Creataro kopt de bal weg. Daar is Mendive, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campelo rent richting de bal. Campelo schiet op doel. Kopacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 5:0

45e minuut.
Sandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro García verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro García passt de bal in één keer door. Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardplay 43%, Raulinho Seleçao 57%.
Hardplay - Raulinho Seleçao 5:0

56e minuut.
Ülküsoy passt de bal met de wreef. Creataro is nu in balbezit. Creataro passt de bal met de wreef. Campelo is nu in balbezit. Campelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 6:0

59e minuut.
Navarro García verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro García geeft een lange en hoge pass. Gruborovics is nu in balbezit. Gruborovics schiet op doel. Movilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 6:1

61e minuut.
Campelo probeert naar een medespeler te passen. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło is nu in balbezit. Białożyt verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tuğracıbaşı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sopaj met een snelle inworp. Creataro rent richting de bal. Creataro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Śmigło speelt de bal door. Gómez-Cano met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikruta de bal. Creataro rent richting de bal. Creataro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Campelo schiet op doel. Gáblík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Białożyt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campelo springt en kopt de bal. Kopacz bokst de bal weg.

75e minuut.
Sopaj geeft de bal voor. Śmigło kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mikruta de bal onder controle te krijgen. Campelo is nu in balbezit. Campelo haalt uit met een fantastische trap. Kopacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Goulão speelt de bal door. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Campelo rent richting de bal. Campelo draait met de bal, schiet en ... Kopacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 7:1

85e minuut.
Ülküsoy is nu in balbezit. Ülküsoy geeft een lange en hoge pass. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro draait met de bal, schiet en ... Kopacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - Raulinho Seleçao 8:1

89e minuut.
Białożyt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ülküsoy de bal. Ülküsoy passt de bal met de wreef. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardplay 39%, Raulinho Seleçao 61%.
Hardplay - Raulinho Seleçao 8:1