Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palomekos Team la doña
Normal Tactiek jusep
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Rois is nu in balbezit. Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrel passt de bal in één keer door. Tilápia rent richting de bal. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. Lafuerza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz is nu in balbezit. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia schiet op doel. Ayarza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lafuerza bokst de bal weg.

7e minuut.
Barbero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salinas komt het veld opgelopen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matem met de inworp. Karasiewicz controleert de bal met de borst. Karasiewicz geeft een hoge lob. Tilápia heeft problemen om de bal te vangen. Lafuerza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Montiagut rent richting de bal. Montiagut geeft een hoge lob. Galletti kopt de bal weg. Daar is Ferrel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Palomekos Team - la doña 0:1

15e minuut.
Camal geeft de bal voor. Montiagut bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiagut geeft de bal voor. Galletti is nu in balbezit. Galletti haalt uit met een fantastische trap. Lafuerza bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ferrel met een snelle inworp. Daar is Matem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matem met een sublieme pass. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Lafuerza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Lafuerza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Ferrel schiet op doel. Montiagut probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferrel neemt de hoekschop. Tilápia krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Palomekos Team - la doña 0:2

29e minuut.
Karasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Camal rent richting de bal. Camal met een sublieme pass. Matem geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomekos Team - la doña 0:3

30e minuut.
Camal geeft een hoge lob. Ros Badia heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia verovert de bal door een tackle van achteren. Tilápia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz passt de bal zonder na te denken. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel draait met de bal, schiet en ... Lafuerza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferrel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tilápia heeft problemen om de bal te vangen. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Karasiewicz kopt de bal weg. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel schiet op doel. Montiagut probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Camal kan de bal niet met de borst controleren. Camal passt de bal in één keer door. Rois is nu in balbezit. Ferrel onderschept slim de pass. Ferrel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ros Badia de bal. Tilápia rent richting de bal. Tilápia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Curtean komt het veld opgelopen. Choiński komt het veld opgelopen. Brazil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomekos Team 81%, la doña 19%.
Palomekos Team - la doña 0:3

46e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz passt de bal zonder na te denken. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Palomekos Team - la doña 0:4

47e minuut.
Salas komt het veld opgelopen. Jockel komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sretenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović geeft de bal voor. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Lafuerza bokst de bal weg.

52e minuut.
Salas maakt een snoekduik en kopt de bal. Ayarza rent richting de bal. Tilápia begaat een overtreding. Tilápia krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Choiński rent richting de bal. Camal speelt de bal door. Jockel probeert naar een medespeler te passen. Tilápia rent richting de bal. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Salas passt de bal in één keer door. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia verovert de bal door een tackle van achteren. Tilápia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomekos Team - la doña 0:5

66e minuut.
Jockel geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz kopt de bal weg. Montiagut heeft problemen om de bal te vangen. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Lafuerza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomekos Team - la doña 0:6

69e minuut.
Salas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

72e minuut.
Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft de bal voor. Tilápia rent richting de bal. Tilápia draait met de bal, schiet en ... Lafuerza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fernández Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz passt de bal in één keer door. Tilápia rent richting de bal. Tilápia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Lafuerza met een harde bal richting middenveld. Karasiewicz met een sublieme pass. Ayarza heeft problemen om de bal te vangen. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Karasiewicz de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Ayarza probeert de bal aan de voet te houden. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński schiet op doel. Lafuerza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomekos Team - la doña 0:7

80e minuut.
Jockel verovert de bal door een tackle van achteren. Jockel passt de bal met de wreef. Tilápia probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palomekos Team - la doña 0:8

81e minuut.
Bereau passt de bal in één keer door. Daar is Fernández Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Montiagut geeft een hoge lob. Inworp. Choiński met de inworp. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jockel met de inworp. Camal is nu in balbezit. Camal speelt de bal door. Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Camal passt de bal met de wreef. Jockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jockel passt de bal in één keer door. Tilápia rent richting de bal. Tilápia schiet op doel. Lafuerza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomekos Team 81%, la doña 19%.
Palomekos Team - la doña 0:8