Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC Caquis F.C
433 Tactiek caquis
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
62.3 gemiddelde waardering 54.5
outstanding Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Eser heeft problemen om de bal te vangen. Eser geeft een hoge lob. Dorado is nu in balbezit. Dorado draait met de bal, schiet en ... Frątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente passt de bal in één keer door. Eser speelt de bal door. Dorado rent richting de bal. Dorado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
López de la Fuente geeft een lange en hoge pass. De Corte kopt de bal weg. Daar is Radacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorado rent richting de bal. Dorado haalt uit met een fantastische trap. Frątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
De Sutter controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. López de la Fuente neemt vlug de vrije trap. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De Corte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abella Pérez geeft een lange en hoge pass. Dorado is nu in balbezit. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Eser bereikt de bal nog maar net als eerste. Eser speelt de bal door. Radacz rent richting de bal. Dorado onderschept slim de pass. Dorado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bulgarino geeft de bal voor. Gaweł heeft problemen om de bal te vangen. Abella Pérez kopt de bal weg. López de la Fuente geeft een hoge lob. De Corte springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Eser bereikt de bal nog maar net als eerste. Eser geeft een lange en hoge pass. Galo kopt de bal weg. Dorado is nu in balbezit. Dorado draait met de bal, schiet en ... Frątczak bokst de bal weg.

23e minuut.
Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek met een sublieme pass. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Abella Pérez de bal. Barkley speelt de bal door. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru geeft de bal voor. De Sutter springt en kopt de bal. Mitintzis bokst de bal weg.

42e minuut.
Rodríguez Ledesma met een sublieme pass. Eser met een sublieme pass. Klungelig pakt Dorado de bal. Dorado draait met de bal, schiet en ... Frątczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bulgarino rent richting de bal. de la Red Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. de la Red Gutiérrez speelt de bal door. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 39%, Caquis F.C 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imapi FC - Caquis F.C 0:0

48e minuut.
De Corte is nu in balbezit. De Corte passt de bal zonder na te denken. Dorado rent richting de bal. Dorado haalt uit met een fantastische trap. Frątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Caquis F.C 1:0

52e minuut.
de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Dorado kopt de bal weg. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Eser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eser met een sublieme pass. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Dorado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dorado met een sublieme pass. Eser met een sublieme pass. Klungelig pakt López de la Fuente de bal. López de la Fuente geeft de bal voor. De Corte springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ledesma onderschept slim de pass. Rodríguez Ledesma geeft een hoge lob. Dorado probeert de bal met de borst te controleren. Dorado schiet op doel. Frątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tătaru met een snelle inworp. Abella Pérez rent richting de bal. Eser probeert naar een medespeler te passen. de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez schiet op doel. Frątczak bokst de bal weg.

80e minuut.
López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente passt de bal met de wreef. Eser probeert naar een medespeler te passen. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado schiet op doel. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tătaru speelt de bal door. Donev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Stanciu ... Strafschop! Stanciu krijgt een gele kaart. Donev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mitintzis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imapi FC - Caquis F.C 1:1

88e minuut.
Tătaru met de inworp. Radacz kan de bal niet met de borst controleren. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De Corte springt en kopt de bal. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Caquis F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 46%, Caquis F.C 54%.
Imapi FC - Caquis F.C 2:1