Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sirius Black Genomi
variax 2 Tactiek Genomi 2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 64
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Klungelig pakt Quiñónez de bal. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez rent richting de bal. Pěšil onderschept slim de pass. Pěšil draait met de bal, schiet en ... Bertomeu bokst de bal weg.

20e minuut.
Gaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Suda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaskó raakt geblesseerd tijdens het duel. García Gómez met een snel genomen vrije trap. Gaskó maakt een snoekduik en kopt de bal. Tapiolinna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zygmuntowski probeert de bal met de borst te controleren. Pěšil rent richting de bal. Loczkowski rent richting de bal. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil haalt uit met een fantastische trap. Bertomeu bokst de bal weg.

26e minuut.
Manias geeft de bal voor. Petterson controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banaszewski. Banaszewski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó passt de bal in één keer door. Ayala is nu in balbezit. López Martín verovert de bal door een tackle van achteren. López Martín haalt uit met een fantastische trap. Tapiolinna bokst de bal weg.

39e minuut.
Pico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pico met een sublieme pass. Loczkowski met een sublieme pass. Pěšil is nu in balbezit. Pěšil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt García Gómez de bal. García Gómez passt de bal met de wreef. Peterka is nu in balbezit. Peterka geeft een lange en hoge pass. Gaskó maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zygmuntowski geeft een hoge lob. López Martín is nu in balbezit. López Martín passt de bal met de wreef. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó draait met de bal, schiet en ... Tapiolinna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sirius Black 51%, Genomi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sirius Black - Genomi 0:0

55e minuut.
Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Petterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil is nu in balbezit. Petterson is nu in balbezit. Petterson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fleita geeft de bal voor. Zygmuntowski controleert de bal met de borst. Pěšil onderschept slim de pass. Pěšil schiet op doel. Bertomeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sirius Black - Genomi 1:0

67e minuut.
Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zygmuntowski. Pěšil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szmateła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Banaszewski de bal. Petterson rent richting de bal. Petterson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Zygmuntowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loczkowski met de inworp. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil schiet op doel. Bertomeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sirius Black 51%, Genomi 49%.
Sirius Black - Genomi 1:0