Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Mariettis Real Marin C.F.
Normal Tactiek primera tactica
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 44.8
average Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Yunt rent richting de bal. Yunt passt de bal in één keer door. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:1

5e minuut.
Roura is nu in balbezit. Roura geeft een lange en hoge pass. Bello Rebolo heeft problemen om de bal te vangen. Pascu is nu in balbezit. Pascu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Peón onderschept slim de pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu passt de bal in één keer door. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fernández Cabrera met een harde bal richting middenveld. Voinescu kopt de bal weg. Minh Thông rent richting de bal. Yunt rent richting de bal. Yunt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gónzalez Alonso is nu in balbezit. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu passt de bal in één keer door. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Milijaš met een snelle inworp. Rodríguez Mínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek onderschept slim de pass. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández Cabrera trapt de bal weg van het doel. Pascu kopt de bal weg. Daar is Minh Thông, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:2

14e minuut.
Minh Thông rent richting de bal. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Mínguez probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pascu met een sublieme pass. Minh Thông is nu in balbezit. Roura rent richting de bal. Minh Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera bokst de bal weg.

18e minuut.
Pascu heeft problemen om de bal te vangen. Bello Rebolo is nu in balbezit. Voinescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Voinescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Pascu met een sublieme pass. Yunt is nu in balbezit. Benmbarek is nu in balbezit. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:3

23e minuut.
Yunt onderschept slim de pass. Yunt passt de bal met de wreef. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông schiet op doel. Fernández Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:4

25e minuut.
Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Yunt is nu in balbezit. Met opzet legt Peón zijn tegenspeler op de grond. Peón krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Yunt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huy Thông zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minh Thông kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roura de bal onder controle te krijgen. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:5

26e minuut.
Daar is Peón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Thông is nu in balbezit. Rodríguez Mínguez is nu in balbezit. Minh Thông onderschept slim de pass. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Peón is nu in balbezit. Minh Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Yunt is nu in balbezit. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông schiet op doel. Fernández Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Milijaš rent richting de bal. Barber begaat een overtreding. Milijaš raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţirtea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minh Thông kopt de bal weg. Yunt is nu in balbezit. Yunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:6

35e minuut.
Benmbarek passt de bal in één keer door. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yunt de bal. Yunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:7

37e minuut.
Yunt passt de bal met de wreef. Rodríguez Mínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Huy Thông met een snelle inworp. Pascu rent richting de bal. Pascu passt de bal in één keer door. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Peón bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thông onderschept slim de pass. Huy Thông geeft een lange en hoge pass. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mariettis 86%, Real Marin C.F. 14%.
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:7

48e minuut.
Peón rent richting de bal. Yunt onderschept slim de pass. Yunt speelt de bal door. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Yunt verovert de bal door een tackle van achteren. Yunt passt de bal in één keer door. Benmbarek rent richting de bal. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roura heeft problemen om de bal te vangen. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. Fernández Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Milijaš geeft een lange en hoge pass. Tallada kopt de bal weg. Daar is Peón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Tallada de bal. Yunt is nu in balbezit. Yunt speelt de bal door. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:8

57e minuut.
Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thông is nu in balbezit. Benmbarek is nu in balbezit. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:9

59e minuut.
Minh Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek passt de bal met de wreef. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:10

62e minuut.
Tallada is nu in balbezit. Tallada geeft een lange en hoge pass. Yunt rent richting de bal. Yunt schiet op doel. Fernández Cabrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:11

63e minuut.
Yunt met een sublieme pass. Daar is Benmbarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:12

65e minuut.
Tallada geeft de bal voor. Inworp. Huy Thông zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascu geeft een lange en hoge pass. Minh Thông maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Huy Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Thông probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:13

69e minuut.
Minh Thông passt de bal zonder na te denken. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek passt de bal zonder na te denken. Yunt heeft problemen om de bal te vangen. Yunt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:14

70e minuut.
Klungelig pakt Pujante de bal. Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thông rent richting de bal. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Roura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Pascu kopt de bal weg. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Peón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu onderschept slim de pass. Pascu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

78e minuut.
Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Mínguez rent richting de bal. Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pascu onderschept slim de pass. Pascu geeft de bal voor. Gónzalez Alonso is nu in balbezit. Yunt verovert de bal door een tackle van achteren. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yunt is nu in balbezit. Yunt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tallada de bal onder controle te krijgen. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yunt onderschept slim de pass. Yunt geeft een hoge lob. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Fernández Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Mariettis 86%, Real Marin C.F. 14%.
Los Mariettis - Real Marin C.F. 0:14