Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crumor C.F. DBus
412-extD-2p Tactiek Def4
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten formidable
formidable Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Zavoyovsky is nu in balbezit. Zavoyovsky speelt de bal door. Lemmats geeft de bal voor. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Olaizola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngọc Tuấn komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Vega rent richting de bal. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega probeert naar een medespeler te passen. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 0:1

15e minuut.
Zavoyovsky met een sublieme pass. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn geeft de bal voor. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Negro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daničić speelt de bal door. Ngọc Tuấn met een sublieme pass. Štross heeft problemen om de bal te vangen. Štross geeft een lange en hoge pass. Cabezas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ngọc Tuấn rent richting de bal. Hadjitoffis onderschept slim de pass. Hadjitoffis geeft een lange en hoge pass. Vega kopt de bal weg. Hussendörfer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 0:2

19e minuut.
Zavoyovsky passt de bal zonder na te denken. Hadjitoffis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjitoffis speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer geeft de bal voor. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 0:3

28e minuut.
Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żabski krijgt een gele kaart. Vega raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hussendörfer neemt zijn aanloop. Finster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lemmats probeert naar een medespeler te passen. Štross is nu in balbezit. Štross passt de bal zonder na te denken. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 1:3

33e minuut.
Lemmats geeft de bal voor. Štross kopt de bal weg. Jueckstock heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Hussendörfer is nu in balbezit. Żabski begaat een overtreding. Hussendörfer raakt geblesseerd tijdens het duel. Zavoyovsky komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Germán passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van August. Cabezas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Germán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daničić geeft een lange en hoge pass. Arrúe bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrúe geeft de bal voor. Vega maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 1:4

45e minuut.
Germán met een sublieme pass. Štross is nu in balbezit. Štross geeft een hoge lob. Cabezas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 49%, DBus 51%.
Crumor C.F. - DBus 1:4

53e minuut.
Zavoyovsky geeft de bal voor. Butea rent richting de bal. Hussendörfer onderschept slim de pass. Hussendörfer draait met de bal, schiet en ... Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 1:5

55e minuut.
Inworp. Lemmats met een snelle inworp. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn geeft een hoge lob. Germán krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Abdyli probeert de bal aan de voet te houden. Lemmats rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 1:6

58e minuut.
Germán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. August probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Negro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Daničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daničić passt de bal in één keer door. Hadjitoffis probeert naar een medespeler te passen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

70e minuut.
Abdyli passt de bal zonder na te denken. Štross probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Germán de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Abdyli is nu in balbezit. Abdyli passt de bal in één keer door. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross haalt uit met een fantastische trap. Negro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 2:6

77e minuut.
Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Negro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zavoyovsky geeft een hoge lob. Klungelig pakt Żabski de bal. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer schiet op doel. Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussendörfer verovert de bal door een tackle van achteren. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap. Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Lemmats geeft een hoge lob. Cabezas kopt de bal weg. Štross is nu in balbezit. Štross geeft een hoge lob. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ngọc Tuấn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemmats speelt de bal door. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross draait met de bal, schiet en ... Ruttu probeert de bal aan de voet te houden. Negro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Negro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - DBus 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 39%, DBus 61%.
Crumor C.F. - DBus 3:6