Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelos FC Return
Nueva Tactiek RP
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Lillo speelt de bal door. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui geeft een hoge lob. Bała is nu in balbezit. Bała schiet op doel. Krobián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Aquino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak speelt de bal door. Gaduła rent richting de bal. Gaduła haalt uit met een fantastische trap. Caragiale bokst de bal weg.

13e minuut.
Albarrán draait met de bal, schiet en ... Caragiale werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Jáuregui kopt de bal weg. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła draait met de bal, schiet en ... Caragiale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Return 0:1

22e minuut.
Thiel is nu in balbezit. Thiel geeft de bal voor. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán haalt uit met een fantastische trap. Caragiale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Return 0:2

23e minuut.
Albarrán is nu in balbezit. Albarrán passt de bal zonder na te denken. Gaduła is nu in balbezit. Gaduła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Return 0:3

26e minuut.
Bała rent richting de bal. Bała geeft een lange en hoge pass. Derkach rent richting de bal. Derkach geeft een lange en hoge pass. Marčulaitis springt en kopt de bal. Krobián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Laskai rent richting de bal. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino passt de bal zonder na te denken. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Return 0:4

39e minuut.
Klungelig pakt Gołyga de bal. Próchniak met een sublieme pass. Thiel probeert naar een medespeler te passen. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła haalt uit met een fantastische trap. Caragiale bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gołyga met een sublieme pass. Thiel probeert naar een medespeler te passen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino geeft een hoge lob. Albarrán maakt een snoekduik en kopt de bal. Caragiale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelos FC 69%, Return 31%.
Pelos FC - Return 0:4

46e minuut.
Bajner komt het veld opgelopen. Carmona komt het veld opgelopen. Prugnoli komt het veld opgelopen. Monzón komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Thiel rent richting de bal. Thiel geeft de bal voor. Albarrán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Cibauskas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gołyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaduła rent richting de bal. Gaduła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Próchniak passt de bal met de wreef. Thiel rent richting de bal. Thiel passt de bal met de wreef. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Aquino de bal. Lillo rent richting de bal. Aquino begaat een overtreding. Aquino krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Gołyga de bal. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła verovert de bal door een tackle van achteren. Gaduła haalt uit met een fantastische trap. Caragiale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Return 0:5

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caragiale niet meer kan verder spelen. Osorno komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Thiel de bal. Thiel passt de bal met de wreef. Gaduła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaduła haalt uit met een fantastische trap. Osorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Return 0:6

70e minuut.
Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Cibauskas rent richting de bal. Cibauskas geeft een hoge lob. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Albarrán onderschept slim de pass. Aquino met een sublieme pass. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak geeft een hoge lob. Thiel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelos FC - Return 0:7

75e minuut.
Gołyga verovert de bal door een tackle van achteren. Thiel rent richting de bal. Jáuregui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jáuregui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelos FC 84%, Return 16%.
Pelos FC - Return 0:7