Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Maquina Coreanos
442 Tactiek sushi
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen average


4e minuut.
Vizcarra probeert de bal aan de voet te houden. Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal met de wreef. Cuzino rent richting de bal. Cuzino schiet op doel. Montes bokst de bal weg.

7e minuut.
Cuzino rent richting de bal. Gudiño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuzino raakt geblesseerd tijdens het duel. Suárez met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Monzón de bal. Moralès rent richting de bal. Moralès haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Maquina - Coreanos 0:1

19e minuut.
Ortegón met de inworp. Suárez rent richting de bal. Suárez met een sublieme pass. Daar is Cuzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzino schiet op doel. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Balderas onderschept slim de pass. Suárez geeft een hoge lob. Moralès controleert de bal met de borst. Peeper is nu in balbezit. Peeper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bianga geeft een hoge lob. Suárez rent richting de bal. Vizcarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vizcarra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Maquina 57%, Coreanos 43%.
La Maquina - Coreanos 0:1

51e minuut.
Gudiño passt de bal zonder na te denken. Adriano rent richting de bal. Szafirski verovert de bal door een tackle van achteren. Szafirski geeft de bal voor. Cuzino kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski geeft de bal voor. Moralès kopt de bal weg. Peeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeper draait met de bal, schiet en ... Montes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moralès rent richting de bal. Moralès haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Szafirski onderschept slim de pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez passt de bal met de wreef. Peeper rent richting de bal. Peeper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Maquina - Coreanos 0:2

80e minuut.
Villazón speelt de bal door. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Villazón rent richting de bal. Villazón draait met de bal, schiet en ... Bolaños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Brzostowski met een sublieme pass. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralès verovert de bal door een tackle van achteren. Moralès draait met de bal, schiet en ... Montes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Maquina - Coreanos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Maquina 61%, Coreanos 39%.
La Maquina - Coreanos 0:3