Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mordafoka-team Vale FC
paty Tactiek 2023 541
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 33.7
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turuncu met een snelle inworp. Pombeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis onderschept slim de pass. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Carrapatoso passt de bal met de wreef. Koprivarov is nu in balbezit. Koprivarov geeft een lange en hoge pass. Giampaoli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Koprivarov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gaca rent richting de bal. Giampaoli verovert de bal door een tackle van achteren. Giampaoli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brückner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Vale FC 0:1

31e minuut.
Phú Hiệp kan de bal niet met de borst controleren. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hiệp geeft de bal voor. Giampaoli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaca met een snelle inworp. Carrapatoso met een sublieme pass. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 51%, Vale FC 49%.
mordafoka-team - Vale FC 0:1

53e minuut.
Tekiralan passt de bal in één keer door. Mizurado rent richting de bal. Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mordafoka-team - Vale FC 1:1

65e minuut.
Tekiralan speelt de bal door. Turuncu geeft een lange en hoge pass. Barakauskis heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Pombeiro geeft een lange en hoge pass. Barakauskis is nu in balbezit. Koprivarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barakauskis raakt geblesseerd tijdens het duel. Nestorović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Granado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nestorović rent richting de bal. Nestorović haalt uit met een fantastische trap. Granado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mizurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pombeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis onderschept slim de pass. Koprivarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koprivarov krijgt een gele kaart. Barakauskis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barakauskis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Vale FC 2:1

78e minuut.
Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović passt de bal met de wreef. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mordafoka-team - Vale FC 3:1

85e minuut.
Reimonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović verovert de bal door een tackle van achteren. Nestorović passt de bal zonder na te denken. Barakauskis is nu in balbezit. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Granado bokst de bal weg.

87e minuut.
Phú Hiệp geeft een hoge lob. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli heeft problemen om de bal te vangen. Giampaoli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mordafoka-team 44%, Vale FC 56%.
mordafoka-team - Vale FC 3:1