Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizona United F.C. Timeco F. C.
Kamusari 5-3-2 Tactiek Mandraque 4
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten good
formidable Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Jaqueta Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela geeft de bal voor. Sopata kopt de bal weg. Nuic is nu in balbezit. Nuic schiet op doel. Canović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivera met een snelle inworp. Euvrard rent richting de bal. Euvrard geeft een lange en hoge pass. Bos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Timeco F. C. 0:1

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Canović niet meer kan verder spelen. Frimpong komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Jaqueta Amarela geeft een hoge lob. Gladysz is nu in balbezit. Sopata verovert de bal door een tackle van achteren. Sopata schiet op doel. Frimpong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arizona United F.C. - Timeco F. C. 1:1

24e minuut.
Pedroni passt de bal met de wreef. Euvrard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuic. Nuic krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ponciano met een sublieme pass. Bajera is nu in balbezit. Bajera passt de bal met de wreef. Nuic rent richting de bal. Nuic schiet op doel. Frimpong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano passt de bal in één keer door. Jaqueta Amarela is nu in balbezit. Jaqueta Amarela geeft een lange en hoge pass. Nuic springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Frimpong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jaqueta Amarela geeft de bal voor. Malaquias kopt de bal weg. Sopata rent richting de bal. Sopata schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gladysz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuic zal de hoekschop nemen. Jaqueta Amarela springt en kopt de bal. Frimpong bokst de bal weg. Frimpong probeert naar een medespeler te passen. Beltrão is nu in balbezit. Met opzet legt Ponciano zijn tegenspeler op de grond. Ponciano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Beltrão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera is nu in balbezit. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Bos rent richting de bal. Bos draait met de bal, schiet en ... Gutemberg bokst de bal weg.

45e minuut.
Jaqueta Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela probeert naar een medespeler te passen. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic rent richting de bal. Nuic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Timeco F. C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona United F.C. 45%, Timeco F. C. 55%.
Arizona United F.C. - Timeco F. C. 2:1

48e minuut.
Jaqueta Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Beltrão rent richting de bal. Jaqueta Amarela begaat een overtreding. Jaqueta Amarela krijgt een gele kaart.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuic zal de hoekschop nemen. Jaqueta Amarela is nu in balbezit. Jaqueta Amarela geeft de bal voor. Sopata maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bajera rent richting de bal. Bajera geeft een hoge lob. Segura controleert de bal met de borst. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bos is nu in balbezit. Sola onderschept slim de pass. Sola geeft een lange en hoge pass. Nuic rent richting de bal. Nuic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sopata rent richting de bal. Sopata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Timeco F. C. 3:1

70e minuut.
Beltrão met een snelle inworp. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Euvrard geeft de bal voor. Pedroni springt en kopt de bal. Gutemberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bajera passt de bal met de wreef. Jaqueta Amarela rent richting de bal. Jaqueta Amarela passt de bal in één keer door. Nuic is nu in balbezit. Nuic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Timeco F. C. 4:1

81e minuut.
Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias geeft een hoge lob. Dentinho kopt de bal weg. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata draait met de bal, schiet en ... Frimpong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Malaquias is nu in balbezit. Nuic onderschept slim de pass. Rivera rent richting de bal. Nuic verovert de bal door een tackle van achteren. Nuic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona United F.C. 43%, Timeco F. C. 57%.
Arizona United F.C. - Timeco F. C. 4:1