Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: XAVASCÃO
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28013
Real Brasil FC Parecis S.E
Borapô Tactiek 4 t 4
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten good
very good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Véliz rent richting de bal. Mondaca probeert naar een medespeler te passen. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş geeft een lange en hoge pass. Moros springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pérez Ferre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ferre geeft een lange en hoge pass. Daar is Perdoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moros is nu in balbezit. Moros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Del Piero is nu in balbezit. Mondaca rent richting de bal. Mondaca passt de bal zonder na te denken. Daar is Bitetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitetti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Coimbra is nu in balbezit. Coimbra passt de bal zonder na te denken. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Parecis S.E 0:1

12e minuut.
Inworp. Coimbra met een snelle inworp. Mosquito rent richting de bal. Mosquito geeft een hoge lob. Borja maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Geladaris speelt de bal door. Demirtaş is nu in balbezit. Demirtaş passt de bal zonder na te denken. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti haalt uit met een fantastische trap. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Perdoni kopt de bal weg. Mondaca rent richting de bal. Mondaca passt de bal zonder na te denken. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Gheorghiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitetti rent richting de bal. Met opzet legt Slyngstad zijn tegenspeler op de grond. Slyngstad krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Perdoni geeft de bal voor. Pérez Ferre is nu in balbezit. Jovanovic verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanovic geeft de bal voor. Borja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pérez Ferre geeft de bal voor. Inworp. Mosquito met de inworp. Coimbra geeft een hoge lob. Borja maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Parecis S.E 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Brasil FC 43%, Parecis S.E 57%.
Real Brasil FC - Parecis S.E 0:2

55e minuut.
Mondaca verovert de bal door een tackle van achteren. Mondaca speelt de bal door. Bitetti rent richting de bal. Bitetti draait met de bal, schiet en ... Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Parecis S.E 1:2

57e minuut.
Kasum geeft een lange en hoge pass. Coimbra rent richting de bal. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito geeft een hoge lob. Borja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Parecis S.E 1:3

62e minuut.
Perdoni geeft de bal voor. Borja kopt de bal weg. Jovanovic is nu in balbezit. Kartal onderschept slim de pass. Kartal geeft een hoge lob. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cebolinha geeft een hoge lob. Schnoz is nu in balbezit. Schnoz geeft de bal voor. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel. Viola bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cafezinho komt het veld opgelopen. Hanmer komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Demirtaş met een sublieme pass. Klungelig pakt Bitetti de bal. Bitetti passt de bal met de wreef. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Moros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă geeft een lange en hoge pass. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal in één keer door. Bitetti is nu in balbezit. Viola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bitetti is nu in balbezit. Bitetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Parecis S.E 2:3

86e minuut.
Jovanovic is nu in balbezit. Kartal is nu in balbezit. Mosquito verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. Dikimciyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Brasil FC - Parecis S.E 2:4

88e minuut.
Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal zonder na te denken. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti schiet op doel. Viola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Brasil FC 41%, Parecis S.E 59%.
Real Brasil FC - Parecis S.E 2:4