Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Höudi jPistons
Classic Modern W Tactiek s343
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
53.7 gemiddelde waardering 56.1
formidable Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Sznajder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bruschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruschi geeft een hoge lob. Constantin rent richting de bal. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sznajder geeft een lange en hoge pass. Turchi is nu in balbezit. Parra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Constantin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger passt de bal met de wreef. Usi is nu in balbezit. Hirsiger verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Husøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:0

21e minuut.
Ackermann geeft een hoge lob. Inworp. Sznajder met een snelle inworp. Bruschi rent richting de bal. Bruschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rullo verovert de bal door een tackle van achteren. Rullo met een sublieme pass. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Buitenspel voor Curdy. Goede buitenspelval van de verdediging. Rullo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kickers Höudi - jPistons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 64%, jPistons 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kickers Höudi - jPistons 1:1

48e minuut.
Rullo geeft een hoge lob. Bruschi is nu in balbezit. Rodríguez Cabo onderschept slim de pass. Sznajder verovert de bal door een tackle van achteren. Sznajder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:2

51e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Constantin passt de bal in één keer door. Turchi is nu in balbezit. Turchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:3

61e minuut.
Inworp. Stoyanov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stuber is nu in balbezit. Constantin onderschept slim de pass. Rodríguez Cabo begaat een overtreding. Rodríguez Cabo krijgt een gele kaart. Constantin raakt geblesseerd tijdens het duel. Stoyanov komt bij de bal en schiet. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:4

66e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra geeft de bal voor. Rullo rent richting de bal. Curdy verovert de bal door een tackle van achteren. Curdy schiet op doel. Husøy bokst de bal weg. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 2:4

68e minuut.
Rullo geeft een lange en hoge pass. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Bruschi rent richting de bal. Bruschi schiet op doel. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 2:5

71e minuut.
Gočál zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Stoyanov rent richting de bal. Stoyanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stuber geeft een lange en hoge pass. Hirsiger kopt de bal weg. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Husøy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 3:5

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usi met een snelle inworp. Ackermann probeert naar een medespeler te passen. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Husøy bokst de bal weg.

89e minuut.
Ostermann met een snelle inworp. Waffler is nu in balbezit. Waffler passt de bal met de wreef. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Stuber onderschept slim de pass. Quiroz rent richting de bal. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Stoyanov is nu in balbezit. Stoyanov schiet op doel. Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 48%, jPistons 52%.
Kickers Höudi - jPistons 3:5