Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Be Cool Sokker Foundation ESC Kriessern
541 special Tactiek 451
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Zufall met een sublieme pass. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Natel zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Natel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Natel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Reiter kopt de bal weg. Lau probeert naar een medespeler te passen. Gäumann heeft problemen om de bal te vangen. Eichenberger rent richting de bal. Eichenberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zeiler geeft de bal voor. Bechstein kopt de bal weg. Daar is Toma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schletti onderschept slim de pass. Schletti passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lengen met een harde bal richting middenveld. Reiter kopt de bal weg. Eichenberger rent richting de bal. Eichenberger haalt uit met een fantastische trap. Tarzan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Schletti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Toma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichenberger rent richting de bal. Eichenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - ESC Kriessern 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Be Cool Sokker Foundation 62%, ESC Kriessern 38%.
Be Cool Sokker Foundation - ESC Kriessern 0:1

54e minuut.
Manzone probeert naar een medespeler te passen. Zufall rent richting de bal. Zufall passt de bal in één keer door. Limbach is nu in balbezit. Limbach draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bechstein rent richting de bal. Bechstein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manzone de bal. Eichenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichenberger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Be Cool Sokker Foundation 44%, ESC Kriessern 56%.
Be Cool Sokker Foundation - ESC Kriessern 0:1