Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Compostela hoocee
midman Tactiek 442L
52% Balbezit 48%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
80.4 gemiddelde waardering 56.8
brilliant Schieten solid
brilliant Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Rewaj onderschept slim de pass. Rewaj geeft de bal voor. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Metsäkylä trapt de bal weg. Rewaj is nu in balbezit. Kenttä begaat een overtreding. Kenttä krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Turkaz passt de bal zonder na te denken. Talik is nu in balbezit. Talik passt de bal zonder na te denken. Rakowski rent richting de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Quintana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Talik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talik geeft een hoge lob. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola haalt uit met een fantastische trap. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - hoocee 1:0

14e minuut.
Rewaj kopt de bal weg. Talik speelt de bal door. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma geeft de bal voor. Rakowski krijgt zijn hoofd ertegen. Quintana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Wilczyński is nu in balbezit. Kenttä onderschept slim de pass. Kenttä probeert naar een medespeler te passen. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chorekyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rewaj neemt vlug de vrije trap. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola probeert naar een medespeler te passen. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma geeft de bal voor. Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rakowski is nu in balbezit. Turkaz onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Quintana trapt de bal weg. Wilczyński kopt de bal weg. Subotić speelt de bal door. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik geeft de bal voor. Daar is Turkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Quintana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ek kopt de bal weg. Turkaz met een sublieme pass. Talik is nu in balbezit. Talik geeft een hoge lob. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Talik kopt de bal weg. Subotić met een sublieme pass. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma geeft een hoge lob. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talik zal de hoekschop nemen. Metsäkylä kopt de bal weg. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola schiet op doel. Pitkäranta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - hoocee 2:0

35e minuut.
Tuokkola rent richting de bal. Pitkäranta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuokkola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuokkola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Quintana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - hoocee 3:0

36e minuut.
Subotić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mezzasalma de bal. Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Subotić is nu in balbezit. Subotić speelt de bal door. Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Tuokkola maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik geeft een lange en hoge pass. Rakowski kopt de bal weg. Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Rakowski is nu in balbezit. Pitkäranta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rakowski de bal onder controle te krijgen. Wilczyński geeft een lange en hoge pass. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mezzasalma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Rakowski springt en kopt de bal. Quintana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 21%, hoocee 79%.
Compostela - hoocee 3:0

46e minuut.
Iruarrizaga komt het veld opgelopen. Sarri komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Näsi geeft de bal voor. Kenttä kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilczyński de bal. Santala is nu in balbezit. Santala schiet op doel. Sarri bokst de bal weg.

50e minuut.
Berriozábal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ortíz komt het veld opgelopen. Szczygielski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Benrahma geeft de bal voor. Ortíz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

55e minuut.
Tammenoksa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iruarrizaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subotić rent richting de bal. Subotić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola passt de bal in één keer door. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma geeft de bal voor. Tuokkola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ek controleert de bal met de borst. Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga geeft een hoge lob. Tuokkola springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Pitkäranta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iruarrizaga met een snelle inworp. Subotić geeft een lange en hoge pass. Tuokkola is nu in balbezit. Quintana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - hoocee 4:0

62e minuut.
Iruarrizaga probeert naar een medespeler te passen. Subotić speelt de bal door. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma geeft een hoge lob. Ortíz maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Santala kopt de bal weg. Subotić geeft de bal voor. Tuokkola kopt de bal weg. Mezzasalma geeft de bal voor. Ortíz springt en kopt de bal. Quintana bokst de bal weg. Paal!

65e minuut.
Wilczyński geeft de bal voor. Ortíz kopt de bal weg. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tammenoksa is nu in balbezit. Tammenoksa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iruarrizaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subotić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Näsi is nu in balbezit. Näsi passt de bal in één keer door. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - hoocee 4:1

71e minuut.
Välikorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Subotić onderschept slim de pass. Subotić probeert naar een medespeler te passen. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - hoocee 5:1

75e minuut.
Subotić rent richting de bal. Subotić passt de bal zonder na te denken. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma geeft de bal voor. Ortíz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäranta verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuokkola. Tuokkola krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Subotić met een sublieme pass. Iruarrizaga heeft problemen om de bal te vangen. Iruarrizaga speelt de bal door. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Iruarrizaga geeft een hoge lob. Pitkäranta kopt de bal weg. Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga geeft de bal voor. Tuokkola springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński geeft de bal voor. Pitkäranta rent richting de bal. Ortíz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortíz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Iruarrizaga met een snelle inworp. Subotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Subotić passt de bal zonder na te denken. Daar is Mezzasalma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Subotić zal de hoekschop nemen. Tuokkola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - hoocee 6:1

89e minuut.
Iruarrizaga passt de bal in één keer door. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma passt de bal in één keer door. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Iruarrizaga met een snelle inworp. Subotić probeert naar een medespeler te passen. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Tuokkola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - hoocee 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 16%, hoocee 84%.
Compostela - hoocee 7:1