Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Fastball Kay FC
523special Tactiek 442 Diamond
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


16e minuut.
Docevski geeft een lange en hoge pass. Levonen geeft de bal voor. Krumov kan de bal niet met de borst controleren. Pasquali rent richting de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

20e minuut.
Corstjens is nu in balbezit. Corstjens passt de bal in één keer door. Orife speelt de bal door. Ujvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujvári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Urzică is nu in balbezit. Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot geeft de bal voor. Ujvári is nu in balbezit. Ujvári schiet op doel. Henríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Salvo neemt de hoekschop. Ujvári kopt de bal weg. Vidanov heeft problemen om de bal te vangen. Gołyga rent richting de bal. Gołyga schiet op doel. Henríquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Perälahti geeft de bal voor. Krumov kan de bal niet met de borst controleren. Pasquali rent richting de bal. Nurmijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmijoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Salvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osório verovert de bal door een tackle van achteren. Zabolotin begaat een overtreding. Zabolotin krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hepokorpi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Urzică de bal. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ... Udişteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 59%, Kay FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Fastball - Kay FC 0:0

49e minuut.
Grzmot met een sublieme pass. Perälahti rent richting de bal. Ujvári verovert de bal door een tackle van achteren. Ujvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - Kay FC 0:1

60e minuut.
Inworp. Monterroso komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov verovert de bal door een tackle van achteren. Vidanov probeert naar een medespeler te passen. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterroso haalt uit met een fantastische trap. Henríquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Sarasola komt het veld opgelopen. Saarniluoma komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Orife passt de bal in één keer door. Corstjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Corstjens speelt de bal door. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Grzmot geeft de bal voor. Monterroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Osório legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osório krijgt een gele kaart. Monterroso raakt geblesseerd tijdens het duel. Osório met een sublieme pass. Orife neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - Kay FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 61%, Kay FC 39%.
Team Fastball - Kay FC 0:2