Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kultsue BÖHLER
o442 Tactiek Uber supoffx11
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Vallinmäki probeert naar een medespeler te passen. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallinmäki is nu in balbezit. Vallinmäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Meléndez met een sublieme pass. Mäntykallio rent richting de bal. Mäntykallio met een sublieme pass. Alda rent richting de bal. Alda haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Syrek geeft een lange en hoge pass. Daar is Bello Serans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alda rent richting de bal. Bello Serans is nu in balbezit. Bello Serans haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Suwalski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmenniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesämäki geeft de bal voor. Vallinmäki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Collura de bal onder controle te krijgen. Syrek probeert naar een medespeler te passen. Alda rent richting de bal. Bello Serans is nu in balbezit. Bello Serans schiet op doel. Jackiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 55%, BÖHLER 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kultsue - BÖHLER 0:0

51e minuut.
Berg kopt de bal weg. Syrek kan de bal niet met de borst controleren. Syrek probeert naar een medespeler te passen. Uria bereikt de bal nog maar net als eerste. Uria geeft een hoge lob. Jackiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Conţevici geeft een hoge lob. Berg kopt de bal weg. Salmenniemi rent richting de bal. Salmenniemi geeft een lange en hoge pass. Vallinmäki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Collura rent richting de bal. Collura passt de bal in één keer door. Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver draait met de bal, schiet en ... Hamari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meléndez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kultsue - BÖHLER 1:0

79e minuut.
Syrek probeert de bal aan de voet te houden. Bello Serans is nu in balbezit. Bello Serans passt de bal in één keer door. Alda bereikt de bal nog maar net als eerste. Alda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Conţevici verovert de bal door een tackle van achteren. Conţevici speelt de bal door. Mäntykallio speelt de bal door. Daar is Alda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bello Serans passt de bal in één keer door. Uria rent richting de bal. Uria passt de bal in één keer door. Bello Serans is nu in balbezit. Bello Serans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Alda kopt de bal weg. Lönnblad controleert de bal met de borst. Bello Serans onderschept slim de pass. Bello Serans probeert de bal met de borst te controleren. Bello Serans draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alda maakt een snoekduik en kopt de bal. Jackiewicz bokst de bal weg.

90e minuut.
Conţevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Conţevici speelt de bal door. Vallinmäki met een sublieme pass. Daar is Semaver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semaver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kultsue 47%, BÖHLER 53%.
fc kultsue - BÖHLER 1:0