Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kuviokellunta fc kultsue
Ver1 Tactiek o442
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 55.3
excellent Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Munday met een sublieme pass. Berg rent richting de bal. Balzarini onderschept slim de pass. Balzarini draait met de bal, schiet en ... Jackiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - fc kultsue 1:0

5e minuut.
Powell is nu in balbezit. Powell geeft de bal voor. Pirkkanen probeert de bal aan de voet te houden. Saviniemi rent richting de bal. Saviniemi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Saviniemi probeert naar een medespeler te passen. Pirkkanen probeert naar een medespeler te passen. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver onderschept slim de pass. Semaver haalt uit met een fantastische trap. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Vallinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu begaat een overtreding. Vallinmäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Collura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Semaver is nu in balbezit. Semaver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Collura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vapaavalta speelt de bal door. Kuńczak probeert naar een medespeler te passen. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuviokellunta 48%, fc kultsue 52%.
FC Kuviokellunta - fc kultsue 1:0

46e minuut.
Rehn komt het veld opgelopen. Bednarczyk komt het veld opgelopen. Erdős komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pesämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesämäki passt de bal met de wreef. Salmenniemi probeert naar een medespeler te passen. Vallinmäki is nu in balbezit. Vallinmäki draait met de bal, schiet en ... Erdős bokst de bal weg.

63e minuut.
Pirkkanen passt de bal in één keer door. Pesämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesämäki passt de bal in één keer door. Vallinmäki is nu in balbezit. Vallinmäki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tilea komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Balzarini rent richting de bal. Balzarini passt de bal in één keer door. Kuńczak geeft een hoge lob. Munday krijgt zijn hoofd ertegen. Jackiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - fc kultsue 2:0

74e minuut.
Munday rent richting de bal. Munday passt de bal in één keer door. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Balzarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kuviokellunta - fc kultsue 3:0

75e minuut.
Powell bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell geeft een lange en hoge pass. Berg probeert de bal aan de voet te houden. Balzarini is nu in balbezit. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. Jackiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bednarczyk met een sublieme pass. Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lönnblad. Lönnblad krijgt een gele kaart. Munday moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Munday kan niet meer verder spelen. Mitrović komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kuńczak speelt de bal door. Vapaavalta rent richting de bal. Vapaavalta met een sublieme pass. Daar is Mitrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrović schiet op doel. Jackiewicz bokst de bal weg.

87e minuut.
Lönnblad geeft een lange en hoge pass. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk geeft de bal voor. Daar is Berg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balzarini rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kuviokellunta 50%, fc kultsue 50%.
FC Kuviokellunta - fc kultsue 3:0