Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajantien Dynamo Pihlajasaari
352 Tactiek 1 div
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
17 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 57.2
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Debono geeft de bal voor. Duljanov geeft een lange en hoge pass. Gutović rent richting de bal. Gutović geeft de bal voor. De Knoeier springt en kopt de bal. Berghausen bokst de bal weg. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... Berghausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Derli geeft een hoge lob. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma geeft een lange en hoge pass. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mazurek passt de bal zonder na te denken. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Suma heeft problemen om de bal te vangen. Suma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 1:0

7e minuut.
Grzęda met een sublieme pass. Klungelig pakt Bondarev de bal. Bondarev geeft een lange en hoge pass. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. Jyrkiäinen bokst de bal weg.

10e minuut.
Väre met een sublieme pass. Daar is de la Hoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serafini probeert naar een medespeler te passen. De Knoeier rent richting de bal. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 1:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Frączak de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kövér zal de hoekschop nemen. De Knoeier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 1:2

15e minuut.
De Knoeier is nu in balbezit. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas onderschept slim de pass. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap. Berghausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Serafini is nu in balbezit. Serafini geeft de bal voor. Orfali rent richting de bal. De Knoeier onderschept slim de pass. De Knoeier schiet op doel. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gutović geeft de bal voor. De Knoeier kopt de bal weg. Grzęda geeft de bal voor. Suma is nu in balbezit. Suma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez speelt de bal door. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel. Jyrkiäinen bokst de bal weg.

22e minuut.
De Knoeier met een sublieme pass. Derli is nu in balbezit. Tsiartas onderschept slim de pass. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 1:3

25e minuut.
Klungelig pakt Kukla de bal. Obrejan maakt een afschuwelijke overtreding. Kukla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duljanov met een snel genomen vrije trap. Kukla heeft problemen om de bal te vangen. Kukla schiet op doel. Jyrkiäinen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bondarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarev geeft een lange en hoge pass. Suma maakt een snoekduik en kopt de bal. Jyrkiäinen bokst de bal weg.

27e minuut.
Kövér met een sublieme pass. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas passt de bal zonder na te denken. De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. Berghausen bokst de bal weg.

28e minuut.
Kövér met een sublieme pass. Frączak rent richting de bal. Derli rent richting de bal. Tsiartas onderschept slim de pass. Tsiartas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Frączak de bal. De Knoeier rent richting de bal. De Knoeier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 1:4

29e minuut.
Debono met een snelle inworp. Klungelig pakt Tsiartas de bal. de la Hoz speelt de bal door. Kövér is nu in balbezit. Kövér schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Grzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Väre controleert de bal met de borst. Suma rent richting de bal. Väre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Väre krijgt een gele kaart. Suma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzęda met een snel genomen vrije trap. Kukla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 2:4

33e minuut.
de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Hoz met een sublieme pass. Debono probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kukla schiet op doel. Obrejan probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jiménez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serafini kopt de bal weg. Jyrkiäinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suma probeert de bal met de borst te controleren. Suma haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 3:4

36e minuut.
De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier passt de bal in één keer door. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas onderschept slim de pass. Frączak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiartas schiet op doel. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Serafini passt de bal met de wreef. Debono speelt de bal door. Kövér probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... Berghausen bokst de bal weg.

44e minuut.
Grzęda met een sublieme pass. Kövér is nu in balbezit. Kövér speelt de bal door. Klungelig pakt De Knoeier de bal. De Knoeier schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 60%, Pihlajasaari 40%.
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 3:5

46e minuut.
Väre geeft een lange en hoge pass. Frączak is nu in balbezit. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap. Berghausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 3:6

48e minuut.
Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek passt de bal met de wreef. Bondarev probeert naar een medespeler te passen. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi probeert naar een medespeler te passen. Debono met een sublieme pass. De Knoeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De Knoeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzęda probeert naar een medespeler te passen. Bondarev speelt de bal door. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
de la Hoz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsiartas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Knoeier is nu in balbezit. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. Berghausen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 3:7

66e minuut.
Grzęda passt de bal met de wreef. Suma rent richting de bal. Väre begaat een overtreding. Väre krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Suma raakt geblesseerd tijdens het duel. Zulu komt het veld opgelopen. Berriozábal komt het veld opgelopen. Andreasson komt het veld opgelopen. Grzęda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Suma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suma schiet op doel. Jyrkiäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér probeert naar een medespeler te passen. De Knoeier rent richting de bal. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. Berghausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 3:8

77e minuut.
Mazurek passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft de bal voor. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tsiartas passt de bal met de wreef. Daar is De Knoeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Knoeier passt de bal met de wreef. Kövér is nu in balbezit. Kövér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Serafini is nu in balbezit. Andreasson is nu in balbezit. Andreasson passt de bal in één keer door. De Knoeier rent richting de bal. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Duljanov probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal in één keer door. Berriozábal geeft de bal voor. Mazurek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma haalt uit met een fantastische trap. Jyrkiäinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 4:8

83e minuut.
Bondarev met een sublieme pass. Klungelig pakt Suma de bal. Met opzet legt Serafini zijn tegenspeler op de grond. Serafini krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zulu controleert de bal met de borst. Mazurek speelt de bal door. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajantien Dynamo 53%, Pihlajasaari 47%.
Rajantien Dynamo - Pihlajasaari 4:8