Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Lahti AC Ghetto-Laustee
433 Tactiek piikki
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 52.6
average Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Otava is nu in balbezit. Otava met een sublieme pass. Sani rent richting de bal. Sani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:1

15e minuut.
Salminoja met een harde bal richting middenveld. Hurmerinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Toukonen probeert naar een medespeler te passen. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani draait met de bal, schiet en ... Salminoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Toukonen kopt de bal weg. Daar is Kalmari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi passt de bal in één keer door. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Argento kopt de bal weg. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava geeft de bal voor. Daar is Süleymanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusikivi rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Otava rent richting de bal. Otava passt de bal zonder na te denken. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani passt de bal in één keer door. Uusikivi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:2

23e minuut.
Kalmari is nu in balbezit. Toukonen verovert de bal door een tackle van achteren. Toukonen speelt de bal door. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:3

25e minuut.
Sani passt de bal met de wreef. Keskitalo is nu in balbezit. Keskitalo passt de bal zonder na te denken. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Uusikivi onderschept slim de pass. Uusikivi geeft een lange en hoge pass. Sani is nu in balbezit. Sani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:4

29e minuut.
Keskitalo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uusikivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusikivi passt de bal in één keer door. Sani rent richting de bal. Sani draait met de bal, schiet en ... Salminoja bokst de bal weg. Süleymanoğlu rent richting de bal. Süleymanoğlu geeft een hoge lob. Sarkkila is nu in balbezit. Toukonen geeft een lange en hoge pass. Uusikivi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ivanischau onderschept slim de pass. Hurmerinta probeert naar een medespeler te passen. Alanen speelt de bal door. Argento is nu in balbezit. Argento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Toukonen kopt de bal weg. Uusikivi is nu in balbezit. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi onderschept slim de pass. Uusikivi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:5

36e minuut.
Süleymanoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Keskitalo de bal. Keskitalo speelt de bal door. Klungelig pakt Uusikivi de bal. Uusikivi geeft een hoge lob. Salminoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:6

38e minuut.
Toukonen probeert naar een medespeler te passen. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi probeert naar een medespeler te passen. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kalmari passt de bal met de wreef. Keskitalo probeert naar een medespeler te passen. Tervamäki is nu in balbezit. Sani is nu in balbezit. Sani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Uusikivi rent richting de bal. Huanel begaat een overtreding. Uusikivi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hurmerinta met een snel genomen vrije trap. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani haalt uit met een fantastische trap. Salminoja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lahti 75%, AC Ghetto-Laustee 25%.
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:7

51e minuut.
Toukonen verovert de bal door een tackle van achteren. Toukonen speelt de bal door. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani draait met de bal, schiet en ... Salminoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:8

53e minuut.
Kujansivu is nu in balbezit. Kujansivu passt de bal met de wreef. Otava probeert naar een medespeler te passen. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chacón trapt de bal weg. Otava kopt de bal weg. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kujansivu met een sublieme pass. Sani is nu in balbezit. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava heeft problemen om de bal te vangen. Otava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Argento met een sublieme pass. Ivanischau bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivanischau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bryjak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kujansivu speelt de bal door. Toukonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toukonen passt de bal zonder na te denken. Uusikivi is nu in balbezit. Uusikivi draait met de bal, schiet en ... Salminoja bokst de bal weg. Sani rent richting de bal. Sani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:9

64e minuut.
Otava is nu in balbezit. Otava passt de bal met de wreef. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani haalt uit met een fantastische trap. Salminoja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:10

64e minuut.
Ivanischau speelt de bal door. Siikasalo rent richting de bal. Uusikivi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uusikivi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kalmari verovert de bal door een tackle van achteren. Hurmerinta rent richting de bal. Hurmerinta passt de bal zonder na te denken. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Uusikivi rent richting de bal. Toukonen probeert naar een medespeler te passen. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani schiet op doel. Chacón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paal!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keskitalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uusikivi kan de bal niet met de borst controleren. Uusikivi draait met de bal, schiet en ... Salminoja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:11

74e minuut.
Süleymanoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Keskitalo met de inworp. Uusikivi is nu in balbezit. Uusikivi geeft de bal voor. Salminoja bokst de bal weg.

78e minuut.
Uusikivi is nu in balbezit. Uusikivi probeert naar een medespeler te passen. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani schiet op doel. Salminoja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:12

81e minuut.
Ranta-aho onderschept slim de pass. Ranta-aho geeft de bal voor. Daar is Sani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sani haalt uit met een fantastische trap. Salminoja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:13

85e minuut.
Toukonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keskitalo is nu in balbezit. Keskitalo met een sublieme pass. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:14

88e minuut.
Salminoja trapt de bal weg van het doel. Hurmerinta is nu in balbezit. Hurmerinta met een sublieme pass. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Salminoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lahti 79%, AC Ghetto-Laustee 21%.
Partizan Lahti - AC Ghetto-Laustee 0:14