Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:10
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.01
  • Stadion: afas stadion
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28779
*K.V.* - *Malinwa* Daring CM
FC de Kampioenen Tactiek Arbo523Bis
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
57.6 gemiddelde waardering 54.9
incredible Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Castillo geeft de bal voor. Inworp. Clercq met de inworp. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Tarlać bokst de bal weg.

4e minuut.
Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar begaat een overtreding. Duneau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dhuinslager zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuchar heeft problemen om de bal te vangen. Heylens rent richting de bal. Heylens draait met de bal, schiet en ... Tarlać probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 1:0

6e minuut.
Pędziwiatr verovert de bal door een tackle van achteren. Pędziwiatr geeft een hoge lob. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Morhaye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 1:1

8e minuut.
Eynde speelt de bal door. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager is nu in balbezit. Heylens is nu in balbezit. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Tarlać bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Dhuinslager kan de bal niet met de borst controleren. Wat een zware overtreding van Castillo ... Strafschop! Castillo krijgt een gele kaart. Dhuinslager raakt geblesseerd tijdens het duel. Dhuinslager legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Dhuinslager springt en kopt de bal. Renusz onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clercq neemt de hoekschop. Dhuinslager krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dhuinslager heeft problemen om de bal te vangen. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager onderschept slim de pass. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 2:1

21e minuut.
Movilescu passt de bal in één keer door. Duneau is nu in balbezit. Duneau met een sublieme pass. Heylens rent richting de bal. Heylens schiet op doel. Tarlać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomescu met een sublieme pass. Lucke is nu in balbezit. Lucke geeft de bal voor. Nuţiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Duneau passt de bal zonder na te denken. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clercq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager verovert de bal door een tackle van achteren. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jeannette maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Heylens rent richting de bal. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heylens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dhuinslager komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 3:1

26e minuut.
Klungelig pakt Tomescu de bal. Tomescu geeft de bal voor. Jeannette rent richting de bal. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dhuinslager rent richting de bal. Bekaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekaert passt de bal met de wreef. Heylens is nu in balbezit. Heylens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Nuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekaert speelt de bal door. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Tarlać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clercq neemt de hoekschop. Heylens krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz geeft de bal voor. Klungelig pakt Renusz de bal. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel. Tarlać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Kuchar is nu in balbezit. Kuchar geeft een lange en hoge pass. Lucke kopt de bal weg. Pędziwiatr rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 31%, Daring CM 69%.
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 3:1

50e minuut.
Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Castillo de bal. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... Tarlać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 4:1

55e minuut.
Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heylens raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dhuinslager neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Lineker komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Renusz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Clercq geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dhuinslager maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarlać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Duneau probeert naar een medespeler te passen. Clercq rent richting de bal. Clercq probeert naar een medespeler te passen. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Meirsschaut kopt de bal weg. Clercq is nu in balbezit. Clercq passt de bal met de wreef. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 5:1

74e minuut.
Bekaert speelt de bal door. De Canck is nu in balbezit. Duneau speelt de bal door. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Eynde bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynde geeft een lange en hoge pass. Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 5:2

81e minuut.
Clercq rent richting de bal. Clercq geeft een hoge lob. Dhuinslager rent richting de bal. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... Tarlać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Heylens is nu in balbezit. Watkins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heylens raakt geblesseerd tijdens het duel. Watkins met een sublieme pass. Dhuinslager neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Clercq probeert naar een medespeler te passen. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthys passt de bal zonder na te denken. Duneau rent richting de bal. Duneau geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 27%, Daring CM 73%.
*K.V.* - *Malinwa* - Daring CM 5:2