Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power Trust Bouwwerken
Taktiek1 Tactiek -_-_-_-
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 48
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ghittoni is nu in balbezit. Pistrui rent richting de bal. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni geeft een hoge lob. Laurenti springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Pistrui passt de bal in één keer door. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko met een sublieme pass. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Iacovetti probeert naar een medespeler te passen. Pistrui is nu in balbezit. Helm rent richting de bal. Ghittoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ghittoni geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Iacovetti kopt de bal weg. Daar is Ghittoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz schiet op doel. Lascu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lascu met een harde bal richting middenveld. Tshovrebov probeert naar een medespeler te passen. Tabijna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Lisowicz rent richting de bal. Sembenotti onderschept slim de pass. Sembenotti geeft een hoge lob. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel. Pączko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbier rent richting de bal. Barbier passt de bal met de wreef. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui geeft de bal voor. Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lisowicz de bal. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Trust Bouwwerken 1:0

28e minuut.
Lascu trapt de bal weg van het doel. Iacovetti rent richting de bal. Vitray begaat een overtreding. Vitray krijgt een gele kaart. Iacovetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iacovetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lisowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vitray is nu in balbezit. Vitray geeft een lange en hoge pass. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_strong_and_power - Trust Bouwwerken 1:1

38e minuut.
Jam-Jam geeft de bal voor. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen met een sublieme pass. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ghittoni kopt de bal weg. Lisowicz is nu in balbezit. Sembenotti verovert de bal door een tackle van achteren. Laurenti rent richting de bal. Laurenti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 41%, Trust Bouwwerken 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc_strong_and_power - Trust Bouwwerken 1:1

51e minuut.
Mühlholz passt de bal zonder na te denken. Tabijna is nu in balbezit. Asmussen verovert de bal door een tackle van achteren. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sembenotti. Lisowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pistrui met een snel genomen vrije trap. Lisowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sembenotti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pistrui met de inworp. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni geeft de bal voor. Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko geeft een lange en hoge pass. Lisowicz kopt de bal weg. Laurenti rent richting de bal. Laurenti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - Trust Bouwwerken 2:1

67e minuut.
Barbier verovert de bal door een tackle van achteren. Barbier passt de bal met de wreef. Pasko speelt de bal door. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Martin passt de bal in één keer door. Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam met een sublieme pass. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tabijna onderschept slim de pass. Iacovetti rent richting de bal. Tshovrebov speelt de bal door. Jam-Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Mühlholz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asmussen de bal. Asmussen passt de bal zonder na te denken. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pączko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Sembenotti de bal. Lisowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ghittoni rent richting de bal. Tshovrebov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghittoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pistrui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lisowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Lascu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz passt de bal in één keer door. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tshovrebov kopt de bal weg. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray passt de bal in één keer door. Asmussen rent richting de bal. Asmussen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ganţa kopt de bal weg. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz passt de bal met de wreef. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 45%, Trust Bouwwerken 55%.
fc_strong_and_power - Trust Bouwwerken 2:1