Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc neptunus Tempo
442 Tactiek jajola
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 39.2
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Tarnowski probeert naar een medespeler te passen. de Rycke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojanovský. Bojanovský krijgt een gele kaart. de Rycke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Huyghe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De Graef springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Tempo 0:1

13e minuut.
Huyghe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luccini met de inworp. Bojanovský heeft problemen om de bal te vangen. Bojanovský geeft de bal voor. Groote bokst de bal weg. Pinilla rent richting de bal. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc neptunus - Tempo 1:1

28e minuut.
Inworp. Bojanovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Luccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luccini geeft een hoge lob. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccini onderschept slim de pass. Luccini probeert naar een medespeler te passen. Dziarczyński geeft een lange en hoge pass. Quốc Mạnh krijgt zijn hoofd ertegen. Groote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Smet geeft een lange en hoge pass. Lizondo Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizondo Cortés passt de bal zonder na te denken. De Graef rent richting de bal. De Graef schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Heutte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Hongenaert kopt de bal weg. Groote met een sublieme pass. Van Eetvelde kopt de bal weg. Callaerts rent richting de bal. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Tempo 1:2

43e minuut.
Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Tarnowski de bal onder controle te krijgen. de Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rycke schiet op doel. Heutte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stąporski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Tempo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 35%, Tempo 65%.
fc neptunus - Tempo 1:3

71e minuut.
Pinilla passt de bal met de wreef. Dziarczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
fc neptunus - Tempo 2:3

81e minuut.
Bojanovský is nu in balbezit. Bojanovský geeft een hoge lob. Huyghe is nu in balbezit. Quốc Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Luccini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc neptunus 44%, Tempo 56%.
fc neptunus - Tempo 2:3