Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacazette dello Sport dirkieboys
442 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 43.2
good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


23e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal in één keer door. Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - dirkieboys 0:1

31e minuut.
Mignolet verovert de bal door een tackle van achteren. Mignolet speelt de bal door. Mungurov met een sublieme pass. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Kęska bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Taborski geeft een hoge lob. Murarczyk kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kabała zal de hoekschop nemen. Bystrzanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Duthie kopt de bal weg. Kótai met een sublieme pass. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 63%, dirkieboys 37%.
Lacazette dello Sport - dirkieboys 0:1

56e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal in één keer door. Mignolet is nu in balbezit. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bystrzanowski is nu in balbezit. Bystrzanowski speelt de bal door. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Vandekasteele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacazette dello Sport - dirkieboys 1:1

60e minuut.
Kuypers komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Duthie kopt de bal weg. Kabała rent richting de bal. Kabała passt de bal met de wreef. Taborski rent richting de bal. Taborski draait met de bal, schiet en ... Vandekasteele bokst de bal weg. Klungelig pakt Murarczyk de bal. Murarczyk met een sublieme pass. Ţugurlan probeert de bal met de borst te controleren. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Szymański komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tiefer passt de bal zonder na te denken. Mignolet rent richting de bal. Mignolet passt de bal in één keer door. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà schiet op doel. Kęska bokst de bal weg.

70e minuut.
Bystrzanowski kopt de bal weg. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Van Rompuy verovert de bal door een tackle van achteren. Taborski is nu in balbezit. Taborski draait met de bal, schiet en ... Vandekasteele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Smaele komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski passt de bal in één keer door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski draait met de bal, schiet en ... Vandekasteele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - dirkieboys 2:1

81e minuut.
Mazzini geeft een hoge lob. Neidhöfer rent richting de bal. Neidhöfer probeert naar een medespeler te passen. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Inworp. Coppieters komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanderelst komt het veld opgelopen. Szymański met de inworp. Bystrzanowski met een sublieme pass. Duthie rent richting de bal. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 52%, dirkieboys 48%.
Lacazette dello Sport - dirkieboys 2:1